Sjoerd van Bilsen
Sjoerd van Bilsen Video 17 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

Mooi? Niet mooi? Dit is de Mercedes-Maybach S 680 by Virgil Abloh

Voor wie in de markt is voor een Mercedes-Maybach en zijn limousine een onderscheidende kleurstelling wilt geven, heeft de autobouwer een tijdelijke, exclusieve optie. Maak kennis met de Virgil Abloh-editie.

Heb je weleens een blik geworpen op de prijslijst van de Mercedes-Maybach? Onder het kopje exterieurkleuren staan maar liefst dertig mogelijkheden. Van een ‘standaardkleur’ tot een speciale metaalkleur en van een Manufaktur-kleur tot een duo-tone.

Mercedes-Maybach S 680 by Virgil Abloh

De mogelijkheden zijn legio om te voorkomen dat jouw Mercedes-Maybach S 680 er identiek aan die van die van de buurman uit komt te zien. Wil je de kans verder verkleinen, dan moet je zeker naar de nieuwste aanbieding van Mercedes-Maybach kijken.

De gepantserde Mercedes S-Klasse Guard is een tank op wielen

Die extra duo-tone tint staat niet op de reguliere prijslijst, maar is voor snelle beslissers beschikbaar. Liefhebbers moeten naar de Maybach by Virgil Abloh-edition vragen.

Gelimiteerde oplage van 150 exemplaren

Tijdelijk en dat voor slechts 150 wereldburgers, waarvan een klein deel in Europa, levert Mercedes-Maybach de Maybach by Virgil Abloh en die limited edition kent een unieke, eenmalige kleurstelling. De bovenzijde van de koets is in Obsidiaanzwart uitgevoerd, de onderzijde in een zandkleur.

Vergeet de G-Klasse, deze Maybach is de ultieme woestijnmobiel

De laatste kleur is zelfs voor de grote lichtmetalen wielen gebruikt, wat het karakter van de speciale uitvoering benadrukt. Maar bij die exterieurkleur blijft het niet. De duo-tone specificatie zie je ook terug in het luxueuze interieur.

Bekijk deze aflevering van Sjoerds Weetjes

Hoe dat er allemaal uitziet, legt Sjoerd van Bilsen je uit in deze aflevering van Sjoerds Weetjes. Hoe de lak is gespoten, hoe de exterieur- en interieurkleuren op elkaar zijn afgestemd, hoe luxueus de Mercedes-Maybach is en wat er zo bijzonder aan de bijna een half miljoen euro kostende limousine is.

Zo herken je de nieuwste Mercedes-Maybach S-Klasse | Sjoerds Weetjes 288

Oh ja, Sjoerd toont ook een presentje die Mercedes-Maybach voor de 150 klanten wereldwijd heeft laten maken.

Wil je meer over de Mercedes-Maybach S 680 4Matic in het algemeen weten, kijk dan zeker ook deze video.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.