Sjors ten Tije
Sjors ten Tije Video 31 dec 2019
Leestijd: 2 minuten

Jaaroverzicht 2019: populairste video’s op ons kanaal (deel 2)

Eerder deelden we al vijf van de populairste video’s van dit jaar op ons kanaal. In het tweede deel van het jaaroverzicht kijken we naar de Top 5 meest bekeken video’s van 2019.

  • 5: ‘De duurste opties van de Bugatti Chiron – Sjoerds Weetjes #119’

In 2018 mocht onze redacteur Peter Hilhorst 24 uur rijden met de Bugatti Chiron. Een uitgelezen mogelijkheid om ook Sjoerd van Bilsen naar die auto te sturen, om een aflevering van Sjoerds Weetjes te maken. In nummer 119 vertelt hij je alles over de duurste opties van een van de – nu al –  meest indrukwekkende auto’s uit de autogeschiedenis.

  • 4: ‘Exclusief: Peugeot 208 – Alle details’

De Peugeot 208 is heet. Niet alleen omdat ‘ie er ook als volledig elektrische variant komt. Nee, het design is ook gewoon bijzonder goed gelukt. Al vroeg in het jaar mochten we kennismaken met de nieuwe hatchback van Peugeot. De auto met verbrandingsmotor is inmiddels al op de markt verschenen, midden volgend jaar komt de e-208 op de markt. In onderstaande video kun je je alvast voorbereiden op een auto die volgend jaar de Nederlandse markt wel eens kan overnemen.

  • 3: ‘Uw Garage: Volkswagen Caddy’

In de best bekeken Uw Garage-video van dit jaar schittert een heel bijzondere Volkswagen Caddy. Eigenaar Mike Wit kocht de auto om er ‘gewoon’ dagelijks in te gaan rijden, maar dat pakte heel anders uit. Kijk naar en geniet van de bijzondere creatie die hij heeft gemaakt. Zonder meer een terechte plek in ons jaaroverzicht!

  • 2: ‘Citroën Ami-One – Walk-around’

Een studiemodel op nummer 2 in ons jaaroverzicht, jawel! In deze video neemt Sjoerd van Bilsen je mee langs de Citroën Ami-One. Dat is een bijzondere auto, helemaal omdat de ontwikkelaars concreet rekening gehouden hebben met een productieversie. Hoe en of die er komt, is nog niet duidelijk. Maar aan de reacties onder de video is te zien dat men wel positief tegenover het fraaie stadsautootje staat.

  • 1: ‘Afscheid van de verbrandingsmotor? Tesla Model 3’

Gezien de verkoopcijfers van de Tesla Model 3 is het niet gek dat ‘ie in dit jaaroverzicht op nummer 1 staat. De elektrische Amerikaan is met afstand de best verkochte auto van 2019. Dries van den Elzen reed de auto al vroeg in het jaar en onderzocht of deze BEV ook echte autoliefhebbers warm kon maken. Inmiddels testten we ook de Performance-versie op het circuit in Meppen. Met de kennis van nu blijft ook dit dus een interessante video om te kijken.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.