Autovisie
Autovisie Nieuws 6 sep 2016
Leestijd: 1 minuut

Slangenprint voor Infiniti Q30 AntiChic

Matzwarte lak, een interieur met slangenprint en felrode details. Speciaal voor onze markt is de Infiniti Q30 onder handen genomen door het Nederlandse AntiChic.

Slangenprint

Zwart voert de hoofdtoon in de nieuwe Infiniti Q30 AntiChic Edition. De carrosserie is matzwart, net als de wielen. Alleen de zijskirts geven het geheel nog een klein beetje kleur. In het interieur wordt ook voornamelijk zwart gebruikt, maar dan in een slangenprint. Dat materiaal wordt gebruikt voor de stoelen, maar ook op het dashboard, voor de portierbekleding en de hoedenplank. Voor de onderzijde van die hoedenplank is roggenprint gebruikt, net als voor de middenconsole. Om ook het interieur van wat kleur te voorzien komt het rood van de zijskirts komt in een aantal sierlijsten terug.

LEES OOK: NOG NIET LEVERBAAR, WEL TE KOOP: DE NIEUWE INFINITI Q60

Meerprijs

De Infiniti Q30 AntiChic is vanaf vandaag leverbaar en kost minimaal 35.435 euro, zo’n 6.100 meer dan een standaard Infiniti Q30. Voor dat geld krijg je naast de wilde aankleding ook meteen het luxere infotainmentsysteem, geregelde airco en de zwarte lichtmetalen wielen. Hij is er ook als First Edition en dan kost hij 39.995 euro. Voor dat bedrag koop je niet alleen roggenprint in je interieur: bij de aankoop zit een bijpassende handtas inbegrepen.

Infiniti Q30 Antichic -1- Autovisie.nl

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.