Stijn Kuster
Stijn Kuster Nieuws 29 jun 2024
Leestijd: 1 minuut

Goedkope LEGO-set met twee auto’s is perfect cadeau voor Mercedes-liefhebber

LEGO voor kinderen? Welnee, er zijn tal van sets die autoliefhebbers in hun verzameling willen. Een perfect cadeau voor een Mercedes-liefhebber is dan ook dit betaalbare bouwpakket met twee auto’s.

Overigens is deze set niet enkel voor volwassenen. In tegenstelling tot de Lamborghini Countach en de Corvette C1 is dit bouwpakket gemaakt voor kinderen en meerderjarigen vanaf 10 jaar.

LEGO-set voor liefhebber van Mercedes

In de LEGO-set zit een Mercedes-AMG G 63 en een AMG SL 63. Daarbij krijg je ook nog twee minifiguren. Het is geen gedetailleerd Technics-set. Echter, je kan de modellen wel goed herkennen.

De vierkante vormen van de G-Klasse zijn eenvoudig te maken met de vierkante bouwstenen. Voor een afgeronde SL is een vierkant steentje niet de ideale vorm. Deze LEGO-versie wijkt dan ook iets meer af van het echte model.

betaalbare lego-set voor liefhebbers van Mercedes
Beide LEGO-auto’s als ze volledig zijn opgebouwd. (Afbeelding: LEGO)

In totaal bestaat het LEGO-pakket uit 806 stenen waarmee je de twee auto’s kan bouwen. Dat is niet erg veel voor twee auto’s, maar daar is de prijs ook naar. Voor de complete set betaal je slechts 41,99 euro. Je hebt dus voor een aantrekkelijke prijs een leuk cadeau voor de Mercedes-liefhebber. Omdat het twee vrij eenvoudige bouwwerken zijn, is het ook voor de beginnende LEGO-verzamelaar een leuke bundel.

betaalbare lego-set voor liefhebbers van Mercedes
De doos van de betaalbare set. (Afbeelding: LEGO)

Vind je de Mercedes-set niets en wil je iets volwasseners? Dan zijn er veel andere bouwpakketten. Hier lichten we vier LEGO-sets voor autoliefhebbers uit.

Dit kost de nieuwe Cupra Formentor in Nederland

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.