Autovisie
Autovisie Nieuws 7 okt 2020
Leestijd: 2 minuten

Duik in de prijslijst: opties op nieuwe Opel Mokka

De configurator van de nieuwe generatie Opel Mokka is live. Dat betekent dat we inzicht hebben in welke kleuren Opel de nieuwe Mokka levert én met welke opties. Wat zijn de mogelijkheden? Een duik in de prijslijst geeft inzicht.

De motorversies

De nieuwe generatie Opel Mokka is er vanaf 26.175 euro in combinatie met een 1.2 Turbo benzinemotor met 100 pk en handbak. Dezelfde motor met 130 pk en 8-traps automaat is er vanaf 30.175 euro en dieselen kan vanaf 27.621 euro met een 1.5 met 110 pk en manuele zesbak. De elektrische Mokka-e start bij 34.900 euro met een 7,4 kW boordlader. Wil je de 11 kW boordlader, dan betaal je 1.000 euro meer.

Carrosseriekleuren

Goed, dat zijn de prijzen, welke kleuren en opties zijn er mogelijk? Laten we beginnen met de carrosseriekleuren. Opel levert er zes. Er is keuze uit White Jade (basislak), Matcha Green (metallic), Voltaic Blue (metallic), Diamond Black (metallic), Quartz Grey (metallic) en Red Rubi (trendlak). De metalliclakken kosten stuk voor stuk 599 euro. Voor de Red Rubi-kleur betaal je 799 euro. Opel levert ook een contrasterende dakkleur. Er is keuze uit een dak in carrosseriekleur of een contrasterende dakkleur in rood, zwart of wit.

Edition versus GS Line

Op de foto’s zie je de Edition-variant, de basisversie. Het verschil aan aankleding tussen een Edition en GS Line is groot. Kijk zelf maar. Links de Edition, rechts de GS Line.

Losse opties

Standaard levert Opel stoffen bekleding. Voor lederen bekleding betaal je 1.499 euro extra. Tot slot zijn er nog losse opties, denk aan…

Driver Assistance pakket – 199 euro
Bevat: Side distance warning, elektrisch inklapbare buitenspiegels, Park pilot vóór en achter en dode hoek waarschuwing

Winter Pakket – 399 euro
Bevat: Verwarmbare voorstoelen, stuurverwarming

Adaptive Cruise Control – 499 euro
Bevat: Snelheidsbegrenzer, Lane Keep Assist, voetgangers -en fietserdetectie, vermoeidheidsassistent en city emergency braking

Keyless Entry & Start – 399 euro

Adaptieve Matrix LED koplampen – 899 euro
Bevat: In hoogte verstelbare LED-koplampen, automatische koplampverstelling en Adaptive Forward Lighting

Alarm – 349 euro

Multimedia Navi met 7-inch kleuren touchscreen – 799 euro
Bevat: Apple CarPlay ondersteuning, Opel Connect, zes luidsprekers en Digitale Radio DAB+

Multimedia Navi Pro met 10-inch kleuren touchscreen – 1.099 euro
Bevat: Opel Connect, 12-inch digitaal kleureninfodisplay, 6 luidsprekers, digitale radio DAB+ en Apple CarPlay ondersteuning.

Draadloze telefoonlader – 199 euro

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.