Autovisie
Autovisie Video 29 dec 2020
Leestijd: 2 minuten

Autovisie op het circuit: het allerbeste van 2020

Door de mondiale coronacrisis konden ook wij een groot deel van het jaar niet afreizen naar het buitenland om exotische auto’s op fraaie circuits te rijden. Toch was er uiteindelijk wel een en ander mogelijk, mede doordat we aan het begin van 2020 (en dus vóór de crisis) al meerdere malen het race-asfalt opzochten. In dit artikel blikken we terug op een aantal fraaie circuitmomenten die we in 2020 met jullie mochten delen.

Wil je een auto écht leren kennen, dan moet je naar het circuit. Pas daar ben je in staat om de limieten op te zoeken met exotische auto’s als de Ferrari SF90 of McLaren 620R. Hieronder kun je een aantal bijzondere momenten uit 2020 met ons herbeleven.

McLaren 620R op Snetterton

Een straatversie van een raceauto die op basis van een straatauto werd gebouwd. Misschien wat verwarrend, maar dat is in grote lijnen wat de McLaren 620R is. Toch is deze Britse creatie véél meer dan dat. Rijd mee met Dries van den Elzen over het Engelse Snetterton!

BMW 128ti op de Nürburging

We hebben veel commentaar gehad om de BMW 1 Serie, maar dat kan wel eens veranderen. Met de 128ti probeert de Beierse fabrikant zich te nestelen in het segment van de Volkswagen Golf GTI en Renault Mégane RS. Of dat is gelukt, onderzoekt Autovisie-redacteur Dries van den Elzen op de befaamde Nordschleife.

Ford Focus ST vs. Hyundai i30 N op Racepark Meppen

Fun met voorwielaandrijvers. De Ford Focus ST en de Hyundai i30 N strijden met elkaar op Racepark Meppen. Autovisie-testredacteur Peter Hilhorst neemt je een paar rondjes mee en vertelt welke op het circuit de leukste cq. de beste is.

Mercedes-AMG A45 S vs. Renault Mégane Trophy-R op Politiecircuit Lelystad

Zowel Mercedes-AMG als Renault Sport claimt de ultieme hete hatchback te hebben, maar de filosofieën erachter verschillen hemelsbreed. Wie krijgt gelijk? In deze video geeft Autovisie-redacteur Dries van den Elzen het antwoord!

Ferrari SF90 op Pista di Fiorano

Hybride auto’s saai? Dacht het niet! Ferrari’s eerste stekkerauto heeft maar liefst 1.000 pk, maar kan ook 25 kilometer elektrisch rijden. Dit is de sportwagen van de toekomst.

Tesla Model 3 Performance vs. BMW 430i M op Politiecircuit Lelystad

Dat de Tesla Model 3 Performance met Track Mode v2 snel is, weten we. Om te ontdekken of hij ook écht leuk is om te rijden, mag hij bewijzen tegenover de nieuwe BMW 430i.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.