Autovisie
Autovisie Nieuws 19 dec 2020
Leestijd: 2 minuten

Winkel dicht? Lees Autovisie digitaal op je smartphone of tablet!

We hebben het mooiste nummer van het jaar voor je gemaakt, ons Kerstnummer! Daarin staan onder andere de Supertest en heel mooie reportages. Helaas is dit cadeautje minder verkrijgbaar door de winkels die moesten sluiten door de laatste COVID-19 regels. Gelukkig is onze winkel om een digitaal abonnement af te sluiten wél altijd open!

Wat is de beste stuurmansauto van 2020?

In het kerstnummer van Autovisie Magazine kun je genieten van 24 pagina’s Supertest. De redactie gaat met coureur Peter Kox op zoek naar de beste stuurmansauto van 2020. We testen op en om het TT-Circuit Assen heel diverse auto’s: van straatlegale raceauto’s als de Dallara Stradale en de McLaren 620 R tot de beter betaalbare Cupra Formentor en de Toyota Supra 2.0. Maar ook volledig elektrische auto’s zoals de Tesla Model 3 Performance en Porsche Taycan Turbo S doen mee. En wat dacht je van ware feestnummers zoals de AMG’s en de BMW M2 CS ?! Verder nog meer topsportwagens als de Aston Martin DBS, Porsche 911 Turbo S en de Morgan Plus Six.

digitaal supertest

Kitcars en meer

Heb je liever een bouwpakket onder de Kerstboom? Lees dan de grote reportage over kitcars met alle mogelijke Super Seven-achtigen, buggy’s en unieke auto’s als de Sammio roadster, de Edge Devil en de Nederlandse The Flyer. Verder tests met de nieuwe Mercedes-Benz S-Klasse, Rolls-Royce Ghost, een interview met de schatbewaarder van Saab en een reportage met twee leuke betaalbare SUV’s: de Land Rover Freelander en de Mercedes-Benz GLK.

digitaal kitcars

Gemakkelijk digitaal

Bij veel supermarkten is Autovisie Magazine nog wel verkrijgbaar, maar mocht je misgrijpen dan kun je nog altijd digitaal je slag slaan door snel en gemakkelijk een digitaal abonnement af te sluiten. Om een digitaal abonnement af te sluiten, klik je op de abonneer-knop rechtsboven in je scherm. Dan kies je je abonnement. Je kunt aanbiedingen kiezen voor langere periodes en dan krijg je ook het ‘papieren’ magazine elke twee weken thuisgestuurd, maar je kunt ook voordelig kiezen voor een volledig digitaal abonnement.

Autovisie altijd op zak

Wachttijden verzilver je opeens als leesmomenten, want met een digitaal abonnement heb je Autovisie altijd en overal op zak. Je kunt dan lezen op je smartphone én tablet. Je hebt bovendien niet één, maar alle edities bij je vanaf het moment dat je abonnement gestart is. Nadat je online het abonnement hebt afgesloten hoef je alleen de Autovisie-app uit de Appstore te downloaden en in te loggen. Dan zie je overzichtelijk alle pagina’s en edities op een rijtje en kun je alles makkelijk terugzoeken, altijd en overal.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.