Autovisie
Autovisie Nieuws 23 okt 2016

Infiniti Q60 wordt kerstcadeau Neiman Marcus

Van een rol in musical tot een roségouden vliegtuig van anderhalf miljoen dollar. Amerikaans luxewarenhuis Neiman Marcus heeft de kerstcatalogus gepresenteerd en zoals altijd staat er ook een auto in. Dit jaar is dat de nieuwe Infiniti Q60.

Infiniti Q60 Neiman Marcus - Autovisie.nl

Fantasy Gifts

De kerstcadeaus van luxewarenhuis Neiman Marcus worden elk jaar een beetje wilder. Zo kun je dit jaar voor 700.000 dollar een week lang leven als een Britse Lord of Lady, voor 30.000 dollar een kleine rol spelen in een Broadway Musical, de Grammys bijwonen voor 500.000 dollar, of voor 63.000 dollar een van de vijftig Infiniti Q60’s kopen.

Goud

Zoals je mag verwachten is exemplaar van de Infiniti Q60 Neiman Marcus Limited Edition, zoals de speciale editie officieel heet, gebaseerd op het topmodel van de nieuwe coupé van de Japanners. Dat houdt in dat hij een 405 pk sterke 3,0 liter V6 met twee turbo’s heeft die alle vier de wielen aandrijft. De auto is goud gespoten en heeft een wit lederen interieur. Naast de standaarduitrusting krijgt hij onder meer ook een extra carbonpakket, met onder meer spiegelkappen, een achterspoiler en randen van de voorbumper van het lichtgewicht materiaal.

Tas

Elke eigenaar krijgt een tas bij de auto die gemaakt is van hetzelfde leder als dat in het interieur gebruikt wordt. De auto wordt ook voorzien van een gepersonaliseerde plaat, met daarop het chassisnummer. Op 2 november worden de orderboeken geopend.