Autovisie
Autovisie Nieuws 29 jul 2019
Leestijd: 2 minuten

Ferrari 575M van Cristiano Ronaldo kan van jou zijn

Dat Cristiano Ronaldo een groot autoliefhebber is, blijkt wel uit de auto’s waar hij in gespot wordt. Eén van de supercars uit zijn collectie wordt nu te koop aangeboden: de Ferrari 575M.

De auto

Een Ferrari met zo’n lekkere V12 in de neus, wie wil dat nou niet? Dat moet Cristiano Ronaldo ook ooit gedacht hebben toen hij deze Ferrari 575M kocht. De Ferrari uit 2005 is de in 2002 geïntroduceerde opvolger van de Ferrari 550. Door het door ontwikkelen van de motor uit de 550 heeft de 575M nu 525 pk.

Wat kost dat?

Ronaldo’s Ferrari is te vinden op classicdriver.com voor 139.900 euro (een bedrag waar de voetballer zo’n 15 uur voor moet werken). Maar voor dat geld krijg je natuurlijk alle luxe zoals een beige leren interieur en een heuse CD-speler van JVC. Overigens heeft de stervoetballer niet veel gereden met de 575M. Op dit moment staan er nog maar 32.000 kilometers op de teller van de in Nero Daytona geleverde supercar.

 

Collectie Ronaldo

Eerder gingen al geruchten dat Cristiano de koper was van de Bugatti La Voiture Noire, maar dit bleek helaas niet waar. Gelukkig heeft ‘CR7’ nog genoeg ander leuk speelgoed in de garage staan. Na een kijkje op het Instagram-account van Cristiano weten we gelijk een gedeelte van zijn collectie te spotten. Als eerste komen we een video tegen waar Ronaldo met een McLaren Senna de oprit op komt rijden. Deze oprit wordt ook deels gevuld door een Rolls Royce Cullinan. Voor het woon-werkverkeer spotten we een Mercedes-Benz GLE Coupé AMG.

Na zijn aanwezigheid in de Bugatti Chiron-reclame, mag ook die hypercar natuurlijk niet ontbreken in zijn collectie. Als we verder naar beneden scrollen komen we ook een Veyron en Ferrari F12 TDF tegen bij meneer Ronaldo. Wij zijn onder de indruk, ook al is dit waarschijnlijk slechts een kleine greep uit het wagenpark van de aanvaller van Juventus. We zijn benieuwd naar zijn volgende aanwinst.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.