Autovisie
Autovisie Nieuws 13 mei 2016

Deze brulkikkers zie en hoor je op Autovisie Cars and Coffee XXL!

Over minder dan een week barst voor de vierde keer een groot autofeest los op de parkeerplaats van Autovisie/De Telegraaf . Op zaterdag 21 mei staat het terrein vol met zo’n 400 auto’s tijdens Autovisie Cars and Coffee XXL. Klassiekers, youngtimers en sportwagens. Elke liefhebbersauto’s is welkom, van Ferrari F40 tot extreme Eend. Heb jij een bijzondere auto in de garage staan, kom dan naar Autovisie Cars and Coffee XXL op zaterdag 21 mei 2016!Autovisie Cars and Coffee XXL 21 mei 2016

 

Primeurs

Uiteraard hebben wij ook weer een aantal primeurs voor je in petto, die je op de Nederlandse wegen nog niet of nauwelijks hebt zien rijden. Auto’s die je zaterdag van dichtbij kunt zien en horen brullen zijn onder andere de BMW M2, Mercedes G500 4×4², Ford Focus RS, Volkswagen Golf GTI Clubsport, Mini JCW Cabriolet en de Audi RS3. En er is nog meer, maar dat onthullen we de komende dagen hier op Autovisie.nl.

Gratis toegang

Er is op het parkeerterrein van De Telegraaf in Amsterdam zoals gezegd plek voor 400 auto’s. Aan de toegangspoort wordt bepaald of je auto bijzonder genoeg is om het hoofdterrein op te rijden. Is dat helaas niet het geval, dan kun je (eveneens) gratis parkeren op het naastgelegen terrein en toch komen genieten van een heerlijke kop koffie en alle andere auto’s bekijken. Heb je geen auto, maar wil je graag al dat moois bewonderen, dan ben je natuurlijk ook van harte welkom.

De locatie van Cars and Coffee XXL is Donauweg 15 in Amsterdam. Het evenement start om 10.00 uur en duurt tot 13.00 uur.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.