Sjoerd van Bilsen
Sjoerd van Bilsen Nieuws 13 mei 2016

Voorinschrijving Ford GT gesloten, dit is onze keuze

De inschrijving voor de eerste 500 exemplaren van de Ford GT voor de productiejaren 2016 en 2017 is gesloten. Deze zomer zal de autobouwer bekend maken wie er één mógen kopen. Stel dat de redacteuren van Autovisie in aanmerking zullen komen voor Fords nieuwe supercar, dan kan Ford de volgende exemplaren bouwen.

Nieuwsredacteur Wouter Spanjaart kiest voor deze rode carrosseriekleur in combinatie met zwarte striping. Het interieur kleurt zwart.

Online-coördinator Mike Steenbakkers verrijkt het Nederlandse straatbeeld met een in donkergrijs gespoten GT met in Gloss Black-gespoten lichtmetalen wielen en een interieur met een rode touch.

Presentator Werner Budding gaat voor de Nederlandse touch door oranje strepen op een witte Ford GT te bestellen. Het interieur heeft rode elementen op de kuipstoelen en het dashboard.

Wil jij jouw Ford GT samenstellen? Klik dan hier voor de configurator en deel jouw GT in de reacties hieronder.

LEES OOK: HALF MILJOEN EURO KOSTENDE FORD GT IN VOORVERKOOP

6506 geïnteresseerden

Ford claimt dat er meer dan 10.800 personen interesse hebben getoond in de GT, maar precies 6.506 geïnteresseerden hebben ook daadwerkelijk het inschrijfformulier ingevuld en opgestuurd. Alleen al in de afgelopen zes dagen ontving de fabrikant eenderde van het aantal verzoeken. Over drie maanden krijgen 500 geselecteerde GT-liefhebbers het definitieve koopcontract in de bus. Eind dit jaar wordt de eerste auto afgeleverd.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.