Stijn Kuster
Stijn Kuster Extra 10 mei 2022
Leestijd: 2 minuten

Doe mee! Autovisie zoekt occasions van Domeinen Roerende Zaken

Voor een reportage in Autovisie Magazine zoeken we een aantal liefhebbers die een occasion bij Domeinen Roerende Zaken hebben gekocht. Ken jij of ben jij iemand die bij Domeinen een auto heeft gekocht, mail ons op [email protected]. Wie weet sta jij binnenkort in het magazine van Autovisie!

Op Autovisie.nl lichten we vaker bijzondere occasions van Domeinen Roerende Zaken uit. Jaarlijks neemt de overheid om tal van redenen auto’s in beslag. Deze, en oude dienstvoertuigen, worden vervolgens verkocht door het Ministerie van Financiën. Hoewel veel auto’s niet echt de moeite waard zijn, duiken er soms pareltjes op in de showroom van Domeinen Roerende Zaken.

Autovisie zoekt jou en je ervaringen

Heb jij zo’n pareltje weten te vinden, of misschien wel een occasion gekocht die niet de moeite waard was, dan komen we graag in contact met jou. Het hoeft niet te gaan om een dure Ferrari of exclusieve S-Klasse – mag natuurlijk wel, maar ook verhalen over een ‘gewone’ Polo zijn welkom.

Wat hebben wij van je nodig?

Stuur onderstaande informatie naar [email protected].

Aan de hand van de aanmeldingen maken wij een selectie en nemen we contact met jou op. Alvast bedankt!

Een bijzondere occasion die op dit moment bij Domeinen Roerende Zaken staat

Momenteel staat er een – voor Nederland – bijzondere auto te koop bij Domeinen Roerende Zaken. Het gaat om een Jeep Grand Cherokee SRT. Autovisie reed in 2007 met de Jeep Grand Cherokee SRT. “Dat je je eigen gat in de ozonlaag produceert, bewijst het gemiddeld verbruik”, schreven we destijds. Wil je meer weten over deze occasion, lees dan hier het volledige artikel.

Jeep Grand Cherokee SRT, overheid
Jeep Grand Cherokee SRT die momenteel door Domeinen Roerende Zaken als occasion wordt aangeboden. (Afbeelding: DomeinenRZ)

Nederlandse overheid biedt (alweer) een Audi RS 6 met V10 aan

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.