Sjors ten Tije
Sjors ten Tije Video 30 dec 2019
Leestijd: 2 minuten

Jaaroverzicht 2019: de populairste video’s op ons kanaal (deel 1)

Het einde van het jaar nadert, waardoor we terug kunnen kijken op 2019. We blikken terug op de populairste video’s uit de afgelopen twaalf maanden. Vandaag de nummers 10 tot en met 6.

  • 10: ‘Waarom moderne dieselauto’s AdBlue hebben – Sjoerds Weetjes #128’

Een jaaroverzicht kan natuurlijk niet zonder een Sjoerds Weetjes. In deze aflevering legt Sjoerd van Bilsen uit waarom AdBlue onmisbaar is voor moderne dieselauto’s. Wat doet het precies? En hoe wordt het bijgevuld? In de video word je niet alleen bijgepraat, maar kun je zelf zien wat er in de garage gebeurt. Met deze video bewees Sjoerd maar weer eens niet alleen leuke, maar ook zeer nuttige weetjes te hebben.

  • 9: ‘Uw Garage: Scania S520 – Martijn Kuipers – Mighty Truckers’

In onze rubriek Uw Garage gaan we op bezoek bij eigenaren van bijzondere auto’s die hun verhaal op beeld met andere autoliefhebbers delen. Dit jaar liepen we een beetje buiten de gebaande paden. Zo ook in de video met Martijn Kuipers en zijn Scania S520. We reden met hem mee en luisterden naar het verhaal over zijn voertuig en fame.

  •  8: ‘In detail: Ford Focus ST 2.3 Turbo’

Dat de echte liefhebber smult van een Ford Focus ST, blijkt maar weer uit het feit dat deze video in het jaaroverzicht staat. We mochten in deze video niet eens achter het stuur kruipen van de hot hatch, maar toch liep iedereen al warm voor de auto. Onze redacteur Dries van den Elzen neemt je in onderstaande video mee door alle details van de Focus ST, die inmiddels alom geprezen is.

  • 7: ‘Polestar 1, wij reden hem!’

Een van de mooiste primeurs die Autovisie dit jaar had, was de eerste test van de Polestar 1. Dat vond ons publiek blijkbaar ook, want de video staat op een mooie positie in dit jaaroverzicht. Hoofdredacteur Jaco Bijlsma mocht in juni al plaatsnemen achter het stuur van de grote hybride coupé en was zeer onder de indruk. In deze video rijd je met hem mee door het mooie Zweedse landschap.

  • 6: ‘Hoe Herbie ‘zonder bestuurder’ reed: – Sjoerds Weetjes #115′

Herbie is zonder meer een van de meest iconische filmauto’s aller tijden. Hij laat bovendien al zien dat autonoom rijden zeker niet alleen van deze tijd is. Maar hoe kon Herbie in al die films ‘zonder bestuurder’ rijden? Sjoerd van Bilsen legt je het in deze aflevering van Sjoerds Weetjes helemaal uit.

Morgen delen we de vijf populairste video’s van 2019!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.