Autovisie
Autovisie Nieuws 31 jul 2018
Leestijd: 1 minuut

Skoda Karoq in Scout-outfit

Skoda heeft het doek getrokken van de Karoq in Scout-outfit. De modelvariant beleeft zijn wereldpremière tijdens de Autosalon van Parijs (4-14 oktober 2018). De uitvoering komt begin 2019 naar Nederland.

Scout-logo’s

Het recept van een Skoda in Scout-tenue is inmiddels bekend: zwarte kunststof sierpanelen op de bumpers, zilveren skidplates en andere wielen, in dit geval 18-inch Braga-wielen. Optioneel levert Skoda 19-inch lichtmetaal in Crater-design. Getinte ramen en Scout-logo’s op de zijschermen maken de Scout-outfit compleet. In het interieur zorgen bruine details voor contrast met de zwarte panelen. Een digitaal instrumentarium is standaard.

Drie motoren

Skoda levert de Karoq Scout alleen met vierwielaandrijving. Op het programma staan drie motoren, waarvan één benzinemotor en twee diesels. Of Skoda Nederland deze motoren allemaal gaat leveren is nog niet bekend. Skoda communiceert nu in ieder geval een 1.5 TSI met 150 pk met zeventraps DSG. Dieselen kan met een 2.0 TDI met 150 pk of 190 pk. De 150 pk-versie heeft standaard een handgeschakelde zesbak en optioneel een zeventraps DSG. De topdiesel met 190 pk heeft 190 pk en standaard een zeventraps DSG.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.