Autovisie
Autovisie Nieuws 31 jul 2018
Leestijd: 1 minuut

Dit is de vernieuwde Suzuki Vitara

Suzuki presenteert op de Autosalon van Parijs (4-14 oktober 2018) de vernieuwde Suzuki Vitara. Zowel vanbinnen als vanbuiten zijn er zaken gewijzigd.

Verticale spijlen

Een opfrisbeurt komt vaak op hetzelfde neer: een andere vóór- en achterbumper, nieuwe lichtunits en een frisse set wielen. Het zal geen verrassing: die zaken zijn ook van toepassing op deze vernieuwde Suzuki Vitara. Het grootste verschil op designgebied is de grille met zes verchroomde verticale spijlen. De uitgaande Vitara heeft liggende spijlen. Dankzij de nieuwe grille sluit de vernieuwde Suzuki Vitara beter aan op het design van de grotere S-Cross.

Kleurendisplay

Ook in het interieur van de B-segment crossover zijn er zaken gewijzigd. Zo bevindt zich tussen de snelheidsmeter en toerenteller van het instrumentarium een nieuw informatiekleurendisplay in kleur. Ook een panoramadak behoort voortaan tot de mogelijkheden bij de Vitara.

Benzinemotoren

Dieselen is niet meer mogelijk bij Suzuki. De Vitara is er om die reden alleen nog met benzinemotoren, waaronder de 1,4-liter viercilinder Boosterjet-benzinemotor met 140 pk. Meer details over de motoren en uitrusting maakt Suzuki later bekend. Naar verwachting staat de nieuwe Vitara vanaf eind oktober 2018 bij de Suzuki-dealers.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.