Arno Lingerak
Arno Lingerak Nieuws 22 jan 2022
Leestijd: 1 minuut

River maakt zijn Nissan Skyline zoals hij ‘m zelf mooi vindt

Kan dit wel? En: wat vinden anderen hiervan? Vragen die bij River Hofland niet snel opkomen. Hij maakte zijn Nissan Skyline zoals hij hem zelf mooi vindt. Hulde! 

Mijn vader rijdt Amerikaans; hij is met zijn Cadillac Fleetwood ook te zien geweest in Uw Garage. We gingen samen veel naar evenementen als Automaxx, dat was altijd geweldig. Daar komt dus wel de autoliefde, maar niet de voorkeur voor Japans vandaan. Die komt, zoals bij ontzettend veel Skyline-eigenaren, door de Fast and Furious-films. Die Skyline van Paul Walker, daar was ik als kind al helemaal gek van. De eerste Japanse auto die ik had, was een Mazda MX-5. Die heb ik verlaagd en verbreed; ook een erg leuke auto. Maar ik wilde toch meer. Ik besloot voor mijn eigen Nissan Skyline te gaan.”

Aanmelden Uw Garage

Benieuwd naar het complete verhaal van River Hofland en zijn Nissan Skyline? In bovenstaande video hoor je alles over de legendarische Japanse supercar. Meer informatie over de auto lees je nu in Autovisie Magazine. Ken of ben jij iemand met een bijzondere auto en een bijzonder verhaal? Geef je dan op voor Uw Garage, via [email protected].

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.