Sjors ten Tije
Sjors ten Tije Nieuws 28 dec 2019
Leestijd: 2 minuten

Jaaroverzicht 2019: populairste foto’s op ons kanaal (deel 1)

Op onze Instagram-pagina deelt de Autovisie-redactie bijzondere, opmerkelijke en simpelweg bloedmooie bolides met autoliefhebbers. Eind december is een goed moment om terug te kijken op de meest gewaardeerde foto’s. In dit jaaroverzicht de populairste foto’s op Instagram.

  • 10: Autospot Porsche Taycan

Een oplettende volger spotte in augustus van het jaar al een Porsche Taycan op de A4. Daarmee bevestigt de Duitser in dit jaaroverzicht een van de belangrijkste en spraakmakende auto’s van het jaar, het decennium of misschien wel deze eeuw te zijn.

  • 9: Bugatti Chiron op de A12

Uiteraard, een Bugatti doet het overal en altijd goed. Ook deze foto van de Chiron op een verlaten deel van de A12 leverde een boel likes op. Die kan natuurlijk niet missen in ons jaaroverzicht.

  • 8: Autospot Bugatti EB110

Nog een Bugatti! Een EB110, welteverstaan. De auto die wij vonden had niet meer z’n originele kleur, maar zag er daarom niet minder fraai uit. Onze eigen Sjoerd van Bilsen ging dit jaar overigens ook langs bij de fabriek waar de EB110 in de jaren ’90 werd gebouwd. Hij maakte daar ook een video!

  • 7: Autospot: Aston Martin DBS

Een Aston Martin DBS in een bijzonder fraaie kleur én op Nederlands kenteken. Dat laatste is niet zo gek, omdat we deze auto zagen in het Belgische Knokke. Desalniettemin blijft het een heerlijke wagen om te zien. Ook in dit jaaroverzicht misstaat hij niet.

  • 6: Autospot Audi RS3 Sportback

Na dit lijstje supercars volgt er een… hatchback! Deze Audi RS3 bleek dit jaar een echte publiekslieveling. Het 400 pk sterke bommetje uit Ingolstadt is zo met gemak een van de populairste auto’s in ons jaaroverzicht van Instagram.

Morgen delen we het tweede deel van dit jaaroverzicht, met de vijf meest populaire foto’s van dit jaar! En ja, daar zitten wat verrassingen tussen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.