Remco Slump
Remco Slump Nieuws 31 okt 2022
Leestijd: 1 minuut

Hoe zouden deze Lamborghini-geurstokjes ruiken? Naar contant geld?

Voor 190 euro is-ie de jouwe: de Diffuser 1000 ml Automobili Lamborghini Special Edition. En dan hebben we het niet over een aerodynamisch geoptimaliseerde achterbumper, maar over een setje geurstokjes.

Ferrari plakt overal steigerende paarden op en harkt daarmee nog meer geld binnen dan met sportwagens, dus waagt Lamborghini ook een poging. Natuurlijk zijn er modelautootjes, t-shirts en sleutelhangers, maar nu kun je in huis ook de geur van Lamborghini opsnuiven.

Waren ruiken Lamborghini-geurstokjes naar?

De geurstokjes van Culti Milano met het Lamborghini-logo erop zijn niet goedkoop. Je koopt een flesje voor 190 euro. Maar wat ruik je dan? De uitlaatdampen van een atmosferische twaalfcilinder? Het papieraroma van stapels contant geld? De droge kalklucht van een grammetje cocaïne?

Ducati en Lamborghini lanceren Huracán STO motor

Nee, een Lamborghini ruikt kennelijk naar grapefruit, sinaasappel, bergamot en cederhout. Deze Special Edition is mede gecreëerd door illustrator Francesca Poroli en vertelt “een modern, geraffineerd verhaal” op een “gepassioneerde en onconventionele” manier, aldus Lamborghini. Ja, want niets zegt ‘onconventioneel’ beter dan geurstokjes die je ook bij de Hema kunt kopen …

Zo laag mogelijke impact op het milieu

Maar goed, laten we het cynisme even overslaan. Meneer Poroli heeft een fraai doosje getekend, met daarop scherpe lijnen die aan een Lamborghini zouden moeten doen denken. De illustraties zijn met een speciale inkjetprinter op het papier gedrukt voor een zo laag mogelijke impact op het milieu. Want als Lamborghini ergens om bekend staat …

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.