Sjoerd van Bilsen
Sjoerd van Bilsen Nieuws 10 aug 2022
Leestijd: 2 minuten

Wil je de Ford-topman de waarheid zeggen? Dit is je kans!

Ontevreden over je Ford? Dit is je kans om je frustraties bij de allerhoogste baas van Ford onder de aandacht te brengen. Of ben je fan van het merk en wil je er alles over weten uit de mond van CEO Jim Farley, dan is dit je kans.

Farley brengt zichzelf onder de hamer. Er kan geboden worden op een onderonsje met de topman van Ford. Hij zal voor de Laguna Seca Raceway Foundation zichzelf veilen, zodat enerzijds de WeatherTech Raceway Laguna Seca in zijn circuit kan investeren, anderzijds een liefhebber in contact komt met de gezellige Ford-baas.

Een lunch met de Ford-topman

Waar de bieder voor gaat, is onder andere een lunch met Jim Farley en twee VIP-passen voor Rolex Monterey Motorsports Reunion. Ook krijgt de hoogste bieder met zijn gast toegang tot de driver’s lounge en mag hij voor enkele hot laps instappen bij een professionele coureur.

Jim Farley. ceo Ford
Jim Farley. ceo Ford

Farley werd exact twee jaar geleden aangekondigd als nieuwe CEO van Ford, een functie die hij sinds 1 oktober 2020 bekleed. Hij werkte op dat moment dertien jaar voor Ford, nadat hij vanuit Lexus overstapte op het Amerikaanse merk. Binnen de Bleu Oval was Farley onder andere ontwikkelingsbaas, Executive Vice President en president of Global Markets en ook topman van Ford Europe. De in Argentinië geboren Jim Farley was een van de personen die het designvoorstel voor Fords eerste elektro-auto terug naar de tekentafel stuurde. De auto die vervolgens de kraamkamer uit kwam gereden, was de Mustang Mach-e. Farley had ook een belangrijke stem in de naamgeving van het louter elektrisch aangedreven model.

Veiling via Bring a trailer

De 60-jarige topman is een ware petrolhead en stapt geregeld achter het stuurwiel van een race-auto. Het Rolex Monterey Motorsports Reunion-weekend is op 20 augustus. De veiling loopt via Bring a Trailer.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.