Stijn Kuster
Stijn Kuster Nieuws 6 dec 2023
Leestijd: 1 minuut

Prijs ‘powerbank’ Tesla Cybertruck gelekt

De eerste Tesla Cybertrucks zijn uitgeleverd aan klanten. Naast dat er langzamerhand steeds meer aftermarket accessoires voor de truck op de markt komen, werkt Elon Musk ook aan gadgets voor de EV. Bijvoorbeeld deze ‘powerbank’ die je actieradius vergroot.

De Cybertruck is vooralsnog niet in Nederland leverbaar. Nog onduidelijk is of het model hier ooit geleverd gaat worden. Ongetwijfeld zullen er wel Cybertrucks middels eigen import naar Europa komen.

Powerbank voor de Tesla Cybertruck

Dat Elon Musk bezig is met een ‘powerbank’ voor de Tesla Cybertruck, is al langer bekend. Het staat zelfs al op de site van Tesla. De Range Extender past in de laadruimte van de pick-up en zal volgens de CEO zo’n 1/3 van de ruimte innemen. Een oplettende Tesla-fan heeft in de website-codes van de Tesla-site een prijs gevonden van de Range Extender.

Elon Musk bevestigt de prijs nog niet. 16.000 dollar lijkt een reële prijs voor de Range Extender. Het extra accupakket zou namelijk 210 kilometer aan de actieradius toevoegen, als we de geruchten mogen geloven. Dat betekent dat er zo’n 50 kWh in de kofferbak van de Tesla Cybertruck moet liggen.

Chinese Cybertruck-concurrent wordt klaargestoomd voor Europa

Dat Tesla met een powerbank komt voor de Tesla Cybertruck, is zo goed als zeker. De prijs en introductiedatum zijn vooralsnog onbekend. Wil je zo snel mogelijk op de hoogte zijn van het belangrijkste autonieuws. Volg Autovisie dan op Whatsapp.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.