Autovisie
Autovisie Nieuws 17 feb 2015
Leestijd: 1 minuut

Breaking: Bentley Continental GT onder het mes

Het belangrijkste autonieuws van vandaag: de Bentley Continental GT heeft een anti-verouderingsbehandeling ondergaan, Mercedes-Benz verandert de G-Klasse in een terreinspeeltje en Ferrari heeft gepoogd een mooie Formule 1-auto te schetsen.

Update voor Bentley Continental GT

Was de Continental GT toe aan een opfrisser? Wat ons betreft niet, maar de hoge heren bij Bentley dachten daar kennelijk anders over. De uiterlijke veranderingen zijn minimaal, maar in ieder geval wel te herkennen. De andere voorbumper, B-vormige roosters in de zijschermen en iets hertekende kofferklep zijn de opvallendste kenmerken van de Continental GT, versie 2.1.

Klik hier voor het volledige bericht. 

Mercedes G500 4X42 is lightversie G-Klasse 6X6

De ronduit bizarre G63 AMG 6×6 krijg navolging, al schroeft Mercedes-Benz met de G500 4×42 de krankzinnigheid ietsje terug. De derde as en pick-uplaadbak moeten het veld ruimen, maar de breed uitgebouwde wielkasten en krankzinnige doorwaadhoogte blijven. Onder de motorkap maakt de AMG-krachtbron plaats voor de 5,5 liter V8 uit de G500.

Klik hier voor het volledige bericht. 

Ferrari wil esthetiek terug in Formule 1

Ferrari wil de schoonheid terugbrengen in de Formule 1. Daarom heeft het merk uit Maranello schetsen vrijgegeven van de Concept F1, een proefballonnetje dat binnen de technische reglementen van de Formule 1 valt en volgens de ontwerpers “fascinerend is om naar te kijken en agressie uitstraalt”. Bovendien is Ferrari (voor de verandering) erg benieuwd naar wat u ervan vindt.

Klik hier voor het volledige bericht.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.