Stijn Kuster
Stijn Kuster Extra 12 feb 2023
Leestijd: 2 minuten

Rijk Mengsel: 4 gadgets voor Valentijnsdag zodat je geliefde minder op zijn telefoon kijkt

In de rubriek Rijk Mengsel tippen we je over spullen die petrolheads hebberig maken. Dit deel met items voor Valentijnsdag die voorkomen dat je autoliefhebbende geliefde op zijn of haar telefoon kijkt.

Uw telefoon, laptop en het infotainment van uw auto. Waar u ook bent, schermen zijn in 2023 eigenlijk niet meer te vermijden. Toch kunt u er bewust voor kiezen om u minder te omringen met displays. Deze gadgets helpen u daarbij. 

 1. Withings ScanWatch Horizon

Een smartwatch, waarschijnlijk kent u het wel. Het is handig om uw hartslag bij te houden, te zien welke berichtjes er binnenkomen en simpelweg te zien hoe laat het is. Toch vindt niet iedereen een Apple Watch mooi. Daarom zijn er ook hybride horloges. Onderhuids heeft het sieraad de techniek van een smartwatch, maar het lijkt net of u een klassiek horloge om hebt.

gadgets, Valentijnsdag, telefoon
(Afbeelding: Coolblue)

Het horloge van Withings houdt allerlei gezondheidsaspecten bij als het zuurstofgehalte in uw bloed en uw hartslag, maar kan ook vertellen dat u een whatsappje binnenkrijgt. Op zo’n moment verspringen de analoge wijzers en trilt het horloge licht. Zo weet u of u gebeld wordt, een whatsappje binnenkrijgt of een melding krijgt van een nieuwe YouTube-video van Autovisie. 

www.coolblue.nl// € 449,95 // ★★★ 

2. Stolp 

Even op uw telefoon kijken, we doen het ongemerkt vaak. Toch is het soms beter om uw telefoon even te laten liggen, bijvoorbeeld tijdens het autorijden of net voor het slapen gaan. Wilt u echt van uw telefoonverslaving afkomen, dan kan de Stolp u daarbij helpen.

(Afbeelding: Stolp)

Stolp is een mini-bubbel die geluiden van uw telefoon tegenhoudt. U kunt de Stolp zelfs voorzien van een draadloze powerbank waardoor uw telefoon oplaadt wanneer u ‘m in het doosje hebt liggen.  

www.stolp.com/// € 49,95 // ★★★ 

 3. LEGO Pagani Utopia

Een Pagani Utopia is een bijzondere hypercar. Maar alle 99 exemplaren, van zo’n 2,5 miljoen euro per stuk, zijn verkocht. Wel kunt u uw eigen Pagani Utopia van LEGO bouwen. Het bouwpakket bestaat uit 249 stenen en is gemaakt voor kinderen of volwassenen van 9 jaar en ouder.

gadgets, Valentijnsdag, telefoon
(Afbeelding: LEGO)

Het Utopia-model is ongeveer 4 centimeter hoog, 15 centimeter lang en 8 centimeter breed. Telefoon aan de kant en bouwen maar! De set is vanaf 1 maart 2023 te bestellen.  

www.lego.com // € 24,99 // ★★★★ 

 4. 500 Wereldroadtips

In het boek 500 Wereldroadtrips worden de 500 leukste routes uitgelegd die u kunt maken met uw auto of camper. Iedere avonturier kan uit dit boek zijn inspiratie halen. Van Cuba tot aan de Toscaanse heuvels.

gadgets, Valentijnsdag, telefoon
(Afbeelding: Bol.com)

Zowel voor verre reizen als Europese trips kunt u bij dit boek terecht. Telefoon uit, een ouderwetse kaart in uw handen en gaan! 

www.bol.com // € 39,99 // ★★★★ 

Rijk mengsel – Stijlvol autorijden op een klein budget

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.