Stijn Kuster
Stijn Kuster Extra 23 okt 2022
Leestijd: 2 minuten

Rijk mengsel – Stijlvol autorijden op een klein budget

Bij de huidige hoge prijzen, onder meer voor brandstof, moeten steeds meer mensen op ‘de kleintjes’ letten. Gelukkig hoeft een goede stijl niet veel geld te kosten. Met deze items kom je goed voor de dag, zonder dat je een extra hypotheek hoeft af te sluiten. 

Fossil Nate JR1401

Basic, stijlvol, niet te duur en van een gerenommeerd merk. Hoewel de Fossil Nate niet extreem goedkoop is, zijn veel kenners en kopers zeer te spreken over de prijs-kwaliteitverhouding.

Rijk Mengsel

Het tijdloze design van het horloge zorgt ervoor dat je jaren vooruit kunt, ook wat bouwkwaliteit betreft. Het uurwerk is waterdicht (tot 5 atm), dus je kunt er rustig mee douchen. Mocht het horloge in de eerste twee jaar toch kapotgaan, dan heb je garantie. 

Bol.com / € 162,54 / ★★★

J+S Classic Aviator zonnebril

Een belangrijk stijl-item van een outfit kan een zonnebril zijn. Hoewel je extreem dure brillen hebt, kun je ook voor een stuk minder geld een goede bril kopen. Deze J+S Classic Aviator is erg goedkoop maar wordt bijzonder goed gewaardeerd door de kopers. Volgens een praktijkonderzoek van The New York Times is dit zelfs de zonnebril met de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Het frame is gemaakt van metaal en is erg stevig. Daarbij zijn de neuskussentjes verstelbaar en vonden de leden van het onderzoekspanel deze bril fijner dan een zonnebril die drie keer zo duur is. 

Amazon.com / 19,78/ ★★

Driving cap

Een ‘driving cap’ of ‘flat cap’ is een oud Brits stijl-accessoire dat vandaag de dag ook door hippe jongemannen steeds vaker gedragen wordt. Echter, om het stijlvol te houden, moet de pet wel aan enige voorwaarden voldoen. Zo moet-ie niet te groot of te klein zijn, mag je ‘m eigenlijk alleen in de herfst of winter dragen en moet je hem niet combineren met andere oudestijl-items als bretels.

Rijk Mengsel

De driving caps zijn doorgaans niet duur, mits je niet voor een exclusief merk kiest. Toch kan het je outfit net even wat interessanter maken. Daarbij kan het je warrige haar na een training en douche – om gas te besparen in de sportschool – verbergen onder de pet. 

Capsapparel.com / 28,– / ★★★ 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.