Sjoerd van Bilsen
Sjoerd van Bilsen Video 21 jul 2023
Leestijd: 2 minuten

Waarom deze Renault Kangoo altijd klaar is voor de Ikea | Sjoerds Weetjes 357

Sexy is geen enkele generatie van de Renault Kangoo, maar functioneel des te meer. En dus heeft de ‘ludospace’ een opvallende feature. In deze aflevering van Sjoerds Weetjes laat Sjoerd van Bilsen je die zien.

Een Renault Kangoo is een pakezel. Alles draait bij dit model om laadvolume. Elke liter telt. Dus waar de ontwerpers interieurruimte konden winnen, is daarvoor gekozen. Elk lijntje is functioneel, zo kun je het stellen.

Renault Kangoo met talloze bergmogelijkheden

Aangezien de Kangoo met zijruiten en een tweede zitrij dezelfde carrosserievorm als de bestelwagenuitvoering kent, heeft ook die geel gekentekende Kangoo een tamelijk hoekige carrosserie.

Zo raakte Lancia in een identiteitscrisis | Sjoerds Weetjes 356

Echter, binnenin is de aankleding afwijkend. Niet alleen voor de achterbank, die zich eenvoudig laat wegklappen, ook door de talloze bergmogelijkheden. Waar mogelijk hebben de Renault-designers een hoekje voor spulletjes gecreerd.

Al die bergruimtes en vakken springen direct in het oog. Een van de functionele gadgets van de Renault Kangoo zit heel goed verstopt. Welke dat is, laat Sjoerd je in deze aflevering zien. Hij toont je de voorziening en laat je zien hoe het werkt.

Waarom de extreem kleine Suzuki Cappuccino een stuk groter is dan gepland | Sjoerds Weetjes 355

Geen sexy auto en een sexy feature evenmin. Maar een voorziening die echt superhandig is en waarvan je als bezoeker van de Ikea veelvuldig gebruik kunt maken. Moet je wel spanbanden achterin de auto hebben liggen, maar die kun je opbergen in een van de vakken of bergruimtes!

Iedere week aflevering van Sjoerds Weetjes

Sjoerds Weetjes is een vaste videorubriek van Autovisie. Elke vrijdag verschijnt er een nieuwe aflevering op Autovisie.nl of op Youtube.com/autovisie. Abonneer je gratis op het Youtube-kanaal van Autovisie en schakel de meldingen in.

De V12 in de 7-Serie E32 zorgde voor strijd bij BMW | Sjoerds Weetjes 353

Zo krijg je automatisch een melding als er een nieuwe video live staat. Niet alleen voor verse afleveringen van Sjoerds Weetjes, ook de video’s met de rijtesten van de allernieuwste modellen en de onthulling van een nieuw model.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.