Sjoerd van Bilsen
Sjoerd van Bilsen Sjoerds Weetjes 29 dec 2023
Leestijd: 1 minuut

Achter de schermen: Jacht op Purosangue en gebroken spoiler – Sjoerds Weetjes 380

Welkom bij aflevering 380 van Sjoerds Weetjes. Het afgelopen jaar kwamen er weer 52 uitzendingen bij, waarin Sjoerd van Bilsen de gepasioneerde autoliefhebber geheimen uit de auto-industrie, inside-stories of nieuwe producten belicht.

In deze allerlaatste aflevering van het jaar blikt Sjoerd terug op de 2023-video’s, want ook aan die onderwerpen kleeft een mooi verhaal.

Sjoerds Weetjes achter de schermen

52 Video’s, met evenzoveel verhalen achter de schermen. Sjoerd belicht niet alle video’s. Hij kiest enkele afleveringen uit met een wel heel bijzonder verhaal of om jullie een blik te bieden achter de schermen. Zo legt hij uit hoe hij de Ferrari Purosangue voor de camera kreeg.

Hij vertelt tevens waarom hij uren én twee nachten moest wachten voordat de video van de Solus GT gemaakt kon worden. Dat is niet het enige. Ook legt hij uit hoe hij verrast werd na de opnames.

In 2024 staan weer nieuwe aflevering van Sjoerds Weetjes gepland. Je ziet ze elke vrijdag om 16.00 uur op Autovisie.nl en op YouTube verschijnen. Abonneer je op het Autovisie-kanaal en klik op het belletje om direct te weten wanneer de aflevering live staat.

En niet alleen een nieuwe Sjoerds Weetjes, maar ook de testvideo, Uw Garage en de andere unieke video’s van Autovisie.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.