Autovisie
Autovisie Reizen 7 jun 2018
Leestijd: 2 minuten

Lezersreis: De Nürburgring in de nieuwe Renault Mégane R.S.

Autovisie en Renault bieden u nu een volledig verzorgde tweedaagse trip aan op de Nürburgring in Duitsland. Rijden in de nieuwste Renault Mégane R.S. onder begeleiding van een ervaren instructeur.

UPDATE: Er is veel belangstelling voor deze Autovisie Lezersreis. Aanmelden is helaas niet meer mogelijk. We zitten vol.

Renault Mégane R.S.

De nieuwe Renault Mégane R.S. maakt indruk. De 60 mm verbrede wielkasten, de voorbumper die doet denken aan de neus van een Formule 1-auto en de grote achterdiffuser maken de coureur in u wakker. Stabiel op zijn 18- of 19-inchwielen schittert hij met LED Pure Vision koplampen en het kenmerkende, multifunctionele verlichtingssysteem R.S. Vision. Met de centraal geplaatste uitlaat, ventilatieopeningen in de voorschermen, de prominente achterspoiler en de exclusieve kleur Orange Tonic laat de nieuwe Renault Mégane R.S. er geen twijfel over bestaan: deze auto gaat voor prestaties.

Nürburgring

Legendarisch, 21 kilometer lang, gevaarlijk en beschouwd als het uitdagendste circuit ter wereld: de Nordschleife van de Nürburgring. Als autoliefhebber moet u er minstens één keer in uw leven op ge-reden hebben. Deze aanbieding maakt het mogelijk om te rijden in de nieuwste Renault Mégane R.S. onder begeleiding van een race- instructeur.

  • Een hotelovernachting in de buurt van de Nürburgring inclusief 3-gangen diner op de dag van aankomst, 2 augustus 2018
  • Ontbijt en een uitgebreide lunch op 3 augustus 2018
  • Rijden in de nieuwe Renault Mégane R.S. met de benodigde rij-instructies op de Nürburgring
  • Een presentatie over de Renault Mégane R.S.

Met alle deelnemers reizen we op 3 augustus af naar Ron Simons van RSRNürburg en ga je onder begeleiding van de instructeurs van Thomas Bangma en Dolf Dekking de Nürburgring op. De Renault Mégane R.S. staat helemaal voor jou klaar om ingereden te worden. Kruip de eerste ronde zelf achter het stuur en geef plank- gas! De tweede ronde racet een instructeur jou over de baan.

Speciaal voor Autovisie-lezers wordt deze geheel verzorgde experience ter waarde van €555,- aangeboden voor s€325,-!

Let op: Deelnemers mogen niet jonger zijn dan 25 jaar en in het bezit zijn van een geldig rijbewijs. De toeslag voor een 1 persoonskamer is €45. 

De boeking van deze reis wordt verzorgd door Mondial Travel.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.