Autovisie
Autovisie Reizen 26 sep 2018
Leestijd: 2 minuten

Sturen in een VW Kever Cabriolet door Beierse en Oostenrijkse Alpen

Tijdens deze driedaagse reis rijdt u niet alleen met uw Volkswagen Kever cabriolet over unieke panoramische wegen door Beieren, maar geniet u ook van de gastvrijheid in één van de beste hotels in Tirol, Hotel Post in Lermoos.

 

Reisdata

Deze reis is op basis van beschikbaarheid elk moment te boeken bij onze partner Nostalgic

Prijs

€ 575,– p.p. op basis van 2 personen

Ik wil deze reis boeken

Stuur mij een brochure

 

Dag 1

Uw trip start in München, na ontvangst wordt u begeleid naar de Volkswagen Kever Cabriolet waar u de komende dagen mee zult toeren. Op de eerste dag rijdt u langs de Isar en de Beierse meren Starnberger See, Staffelsee, Kochelsee, Walchensee en Eibsee. De bergpassen van het Wettersteinmassief en het Karwendelgebergte spelen de hoofdrol, nergens anders in Duitsland zijn de bergen zo indrukwekkend als in dit prachtige deel van het zuiden. Na een dag sturen kunt heerlijk ontspannen in het kuuroord van het hotel en sluit u de dag af met een vijfgangendiner in het bekroonde restaurant van Hotel Post.

Dag 2

De tweede dag rijdt u door de regio Ammergau, die bekendstaat om  kasteel Neuschwanstein van Koning Ludwig II en de abdij van Ettal en Oberammergau. U heeft de mogelijkheid om deze bezienswaardigheden te bezoeken en kennis te maken met het werk van de plaatselijke houtsnijders en frescoschilders. Oberammergau staat ook bekend om zijn passiespelen. ’s Avonds is het diner wederom in het hotel.

Dag 3

Op de laatste dag combineert u het rijden in de Volkswagen Kever Cabriolet met een aantal culturele activiteiten, zoals een bezoek aan paleis Linderhof en het Franz Marc Museum. Het slot is het kleinste kasteel van de drie die in opdracht van koning Ludwig II werden gebouwd en is geheel in rococostijl ingericht. In de namiddag kunt u nog even lekker sturen en rijdt u langs de Starnberger See terug naar München

zugspitze4

Inbegrepen

  • Nostalgic Volkswagen 1303 Cabriolet, inclusief alle verzekeringen (deze auto is geschikt voor twee volwassenen en twee kinderen)
  •  Twee overnachtingen incl. ontbijt in Superior Hotel ‘Post’ **** in Lermoos (toevoegen van kinderen op de kamer is op aanvraag mogelijk)
  •  2 x een vijfgangendiner
  •  Routeboek
  •  Welkomstgift
  •  Uw reis naar München is niet inbegrepen

 

Kijk ook naar de Nostalgic reis naar Toscane

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.