Autovisie lezersreis van start: Vegen in de Vogezen

Toen ik vanochtend de eerste Facebook-posts van Anita Dekking zag over de start van de Autovisie-lezersreis in de Vogezen, zat ik onmiddellijk in gedachten weer achter het stuur van mijn duurtest BMW 118d van toen.

IMG_0168

En knalde ik opnieuw maximum attack over die uitdagende asfaltpistes met verraderlijk gladde bochten. En ja, dat was toen in het najaar van 2007 al echt spannend in zo’n leasebak met een dieselmotor van 143 pk en 300 Nm, check de foto’s van Arno Lingerak maar. Die laten zien dat het witte BMW-tje doldwaas dwars de reuzeslalom deed: een normale leaseauto on stage die een geweldige rallyact opvoerde. De deelnemers aan onze Autovisie-lezersreis die nu onder begeleiding van Dolf Dekking de grenzen van hun auto’s (en zichzelf) gaan ontdekken, zullen het gezien hun indrukwekkende auto’s zeker zo sensationeel gaan krijgen. Dat weet ik zeker!

“De deelnemers aan onze Autovisie-lezersreis gaan hier de grenzen van hun auto’s (en zichzelf) ontdekken”

Voor wie nu niet mee kon, kan zich hier alvast inlezen voor volgend jaar. Download hier de PDF met de reportage van toen. En volg de Autovisie Lezersreis Vogezen nu via Facebook.

 

Reageer op artikel:
Autovisie lezersreis van start: Vegen in de Vogezen
Sluiten