Autovisie
Autovisie Nieuws 4 mei 2017
Leestijd: 1 minuut

Zoek de verschillen: facelift BMW M2 al op internet

Geen obscure Russische website en ook geen fanatieke autospotter, nee, de foto’s van de vernieuwde BMW M2 verschenen gewoon op de officiële internetpagina van BMW België.

Minimaal

Een vergissing kan natuurlijk en in het geval van de vernieuwde BMW M2 snappen we hem ook helemaal. Zelfs als we de facelift minimaal zouden noemen, is het eigenlijk overdreven. Je kunt het nog het beste zien aan het kenteken van de auto. Vooruit, dat gaat misschien wat te ver, maar de verschillen zijn wel heel minimaal. Kijk goed naar de koplampen van de auto en je ziet dat ze een iets andere vorm hebben gekregen. De M2 wordt namelijk net als de normale 2 Serie coupé en cabriolet leverbaar met LED-verlichting. Aan de achterkant zien we ook andere achterlichten, waarbij de achteruitrijverlichting nu iets lager is geplaatst in de unit.

CS

Uiterlijke verschillen kunnen wij verder niet ontdekken. Ook onderhuids zal er niets gaan veranderen. De 3,0 liter zescilinder blijft ongewijzigd 370 pk leveren en in Nederland wordt hij altijd gekoppeld aan een zeventrapsautomaat met dubbele koppeling. In het buitenland is hij er ook met een handgeschakelde zesbak. Wat wel gaat veranderen is het leveringsprogramma. BMW komt namelijk met de M2 CS. Net als de M4 CS wordt hij lichter en krachtiger dan de standaard M2. Ook zal hij in een gelimiteerde oplage worden geproduceerd.

Voor je beeld, zo is hij nu. Let op de kentekenplaat en de verlichting:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.