Dennis Wilman
Dennis Wilman Nieuws 6 aug 2019
Leestijd: 1 minuut

Zeg hallo tegen de nieuwe Volkswagen Golf 8

We mogen hem eigenlijk nog niet zien, maar iemand wist de nieuwe Volkswagen Golf 8 tijdens de opnames van een promovideo alvast te fotograferen. En die foto’s delen we natuurlijk graag met u.

Golf 8

De aankomende Volkswagen Golf 8 is een immens belangrijke auto voor Volkswagen. De auto is al jaren een verkoopkanon en die trend gaat het nieuwe model hoogst waarschijnlijk ook doorzetten. Daarom is Volkswagen er alles aan gelegen om de introductie zo soepel mogelijk te laten verlopen. Maar ook Volkswagen kan het internet niet volledig controleren en lekken komen vaker wel dan niet voor in de autowereld. Dat geldt nu ook voor de Golf 8. Een vingervlugge fotograaf wist de nieuwe auto alvast op de gevoelige plaat te vast te leggen en deelde dit op het World Scoop Forum.

Nieuwe Golf

Zoals verwacht, verschilt de nieuwe Golf qua looks niet heel erg van het huidige model. Dat is niet gek, want een auto die zo belangrijk is en zoveel verkoopt ga je niet ingrijpend veranderen. Dat zou de verkoop en populariteit wel eens negatief kunnen beïnvloeden. Daarom zien we hier een iets breder lijkende auto met een iets door geëvolueerde neus. Welke uitvoering hier precies voor de lens kwam, is niet bekend maar het is onwaarschijnlijk dat Volkswagen voor een promo-video een uitgeklede basisversie heeft ingezet. De eerste kennismaking met een nieuwe Golf moet natuurlijk optimaal zijn.

September

We gaan er vanuit dat Volkswagen de Golf 8 in september tijdens de IAA in Frankfurt aan het publiek laat zien, zeker nu deze ongecamoufleerde foto’s uitgelekt zijn. Zoals gebruikelijk in het theater rond de introductie van een nieuwe auto is dat echter nog niet officieel bevestigd.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.