Autovisie
Autovisie Nieuws 3 jun 2015
Leestijd: 2 minuten

Doe mee met de Vredestein Rally!

Heeft u altijd al eens willen ervaren hoe het is om een rally te rijden? Tijdens de Nationale Auto8Daagse organiseert Autovisie op zaterdag 27 juni de Vredestein Rally 2015. Deze rally is de ultieme kans om kennis te maken met het rallyrijden. Met hulp van het zogenaamde ‘bolletje-pijltjesysteem’ is een route uitgezet door centraal Nederland. U hoeft geen ervaren rallyrijder te zijn om te kunnen deelnemen, het enige wat u nodig heeft is uw eigen auto en een gezellige medepassagier. Onderweg krijgt u tal van (foto)opdrachten die u moeten vinden of uitvoeren. Het wordt een dag vol teamwork, competitie en gezelligheid!

“Het wordt een dag vol teamwork, competitie en gezelligheid!”

U vormt zelf een equipe voor deze rally bestaande uit een coureur en navigator. Het enige dat u verder nodig heeft is een auto met een goed werkende dagteller of een ander systeem om afstanden te trippen.

Er is door Autovisie & Dolf Dekking Driving Events een prachtige route speciaal voor deze Vredestein Rally 2015 uitgezet. Onderweg zijn diverse stops op prachtige locaties waar u ontvangen wordt voor koffie, lunch en een middagstop. Na de finish volgt een prijsuitreiking met hapje en drankje. Hier wordt bekend gemaakt wie de winnnaars zijn van de Vredestein Rally 2015 en gaan bovendien naar huis met de eeuwige roem en leuke prijzen.

Het programma

We starten op zaterdag 27 juni om circa 9.30 uur vanaf het Hilton Hotel in Soestduinen. Onderweg krijgt u een lunch en de nodige versnaperingen aangeboden. We sluiten de dag af met een prijsuitreiking en een borrel. Deelnemen aan de Vredestein Rally 2015 kost slechts € 199, – per equipe (bestaande uit twee personen).

Programma:
09.00-09.30 uur  inschrijving rally/ontvangst rallybag
 koffie/thee met lekkers
09.30-09.45 uur  briefing waarin uitleg over het bolletje pijltje systeem
09.45-10.00 uur  opstelling auto’s voor de start
10.00-11.00 uur  start van de rally
15.30-16.30 uur  finish rally

Er kunnen slechts 50 auto’s deelnemen aan deze Vredeistein Rally 2015, dus geef u snel op om zeker te zijn van deelname. U treft hier het aanmeldingsformulier voor de Vredestein Rally 2015 (via partner Dolf dekking Driving Events) en ontvangt direct na aanmelding de bevestigingsmail met de verdere gegevens.

Nationale Auto8Daagse

Benieuwd alle evenementen tijdens de Nationale Auto8Daagse van 20 tot en met 28 juni? Bekijk het complete overzicht op www.auto8daagse.nl.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.