Bart Oostvogels
Bart Oostvogels Nieuws 2 jun 2015
Leestijd: 1 minuut

Matte lekkernij: Aston Martin Vanquish ‘One of Seven’

Als een matte lak helemaal your thing is, dan mag je deze Q by Aston Martin Vanquish ‘One of Seven’ absoluut niet missen.

De Vanquish ‘One of Seven’ is in opdracht van de Duitse zakenman en verzamelaar Markus Storck samengesteld. Storck is eigenaar van de (race)fietsenfabrikant Storck Bikes. En dat de zaken goed gaan, blijkt wel uit de bestelling van de beste man. Hij gaf Aston Martin de opdracht om een unieke Vanquish te ontwikkelen in een oplage van zeven stuks. Hij neemt er een van in ontvangst. De zes andere auto’s zijn voor andere aficionados. “Ik vind het fantastisch om mijn visie op een bespoke Aston Martin Vanquish tot leven te zien komen”, zegt Storck.

“Q laat alle wensen van klanten in vervulling gaan, hoe extreem die soms ook zijn”

Belangrijk onderdeel van de Vanquish ‘One of Seven’ is het gebruik van koolstofvezel en de matzwarte lak Jet Black. Zelfs het befaamde Aston Martin-logo is uit koolstofvezel vervaardigt. Q by Aston Martin is de personaliseringsafdeling van de Britse autobouwer. De afdeling laat vrijwel alle wensen van klanten in vervulling gaan, hoe extreem die soms ook zijn.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.