Jaco Bijlsma
Jaco Bijlsma | LinkedIn Nieuws 10 apr 2020

Top 5 voor je auto als tweede thuis: van fotolijstje tot wc-rol muts

Als je dat thuiszitten even zat bent, kun je gelukkig nog veilig op pad in je auto. In deze tijden van afzondering is de auto meer dan ooit je tweede thuis. Hier vijf voorzieningen die je mobiele huiskamer nog aangenamer maken: van wc-rol tot fotolijstje.

5. Fotolijstje

Net als in je woonkamer mag een familieportret, zeker in deze bizarre tijden waar live-ontmoetingen risicovol zijn, niet ontbreken. Vroeger zag je ze veel, van die ‘Denk aan mij’-fotolijstjes waar je hele gezin meereed: vrouw, kinderen en konijn. Koop er een met een sticker of magneet en plak het op je dashboard. Zo wordt je auto een beetje meer als je thuis.

Fotolijstje

4. Bloemenvaasje

Ook een accessoire van toen, maar dat noemen we nu vintage. Of beter nog: cool. Een bloemetje in deze donkere tijden doet wonderen. Je kunt ze nog vinden op Marktplaats.nl, of wat eigentijdser op Alibaba.

auto bloemenvaasje

3. Espressomachine

We zijn al aardig op weg met fotolijstjes en bloemenvaasjes, maar een echt tweede thuis wordt je auto pas als er een lekkere Espresso geurt. Er blijkt zelf een volledige portable Espresso-lijn te bestaan met coffeepads, bekers en meer.

Handpresso Espressomachine Handpresso

2. Muziek

Auto’s en muziek zijn van alle tijden, gelukkig maar. Er zijn waanzinnig goede geluidsinstallaties te koop. Van hippe draadloze universele aftermarketspeakers tot indrukwekkende muzieksystemen. Keuze genoeg!

Bentley Naim Speaker Bentley

1. Wc-rol mutsje

Omdat het echte hamsteren gelukkig alweer voorbij is mag het weer: je oma vragen of ze een wc-rol mutsje voor je wil haken. Deden ze langgeleden ook, vertelde een vriendin me. Die hadden op de hoedenplank altijd zo’n schattig gehaakt hoedje waaronder een wc-rol verborgen zat. Net als thuis, toch?

Wc-rol muts

Weet jij nog meer zaken die van je auto de ideale tweede huismaker maken? Reageer op de Autovisie Facebookpagina of mail ze naar redactie@autovisie.nl!

Reageer op artikel:
Top 5 voor je auto als tweede thuis: van fotolijstje tot wc-rol muts
Sluiten