Autovisie
Autovisie Nieuws 6 apr 2020
Leestijd: 2 minuten

Voor de thuiszittende autoliefhebber: Lego-pakketten voor volwassen

Begint de verveling binnen al toe te slaan en ben je toe aan een nieuwe (auto-)uitdaging? Deze auto’s van Lego leveren mogelijk het perfecte vermaak!

Lego maakt niet alleen speelgoed voor kinderen, maar ook geavanceerde bouwpakketten voor volwassenen. Hieronder delen we een lijst met absolute musthaves voor de auto- en Legoliefhebber.

Lego Technic Porsche 911 RSR

Deze Porsche 911 RSR is niet alleen optisch heel fraai, maar zit ook vol met techniek. Zo moet je bijvoorbeeld zelf de zescilinder in elkaar zetten, en kun je die ook nog eens laten ‘draaien’! Verder heeft deze 911 een aerodynamische spoiler, een verlengde uitlaat, onafhankelijke vering en een werkend differentieel. Op de bestuurdersdeur staat een afbeelding van het beroemde Laguna Seca. Kortom: een ideale manier om op een laagdrempelige manier de techniek van een supercar te ontdekken. Prijs: 149,99 euro.

Lego Creator James Bond™ Aston Martin DB5

De nieuwe Bondfilm No Time To Die mag dan zijn uitgesteld, Lego biedt nog wel deze Aston Martin DB5 aan. En die heeft alles wat je Lego-hartje begeert. Denk aan een gedetailleerd interieur met de beroemde volgcamera, de versnellingspook die de machinegeweren op de neus onthullen en de schietstoel. De wielen bevatten de legendarische bandensnijders en zelfs de nummerplaat kan gedraaid worden. En onder de neus kun je ook nog genieten van de prachtige zes-in-lijn. Dit zeldzame item kan nog kort besteld worden! Prijs: 169,99 euro.

Lego Creator Volkswagen T1

De Volkswagen T1 is altijd gaaf, ook in deze Lego-vorm. De Deense speelgoedfabrikant heeft goed naar het origineel gekeken en veel leuke details in dit bouwpakket verwerkt. Denk aan de elf raampjes mét gordijnen en de enkele zijspiegel aan de bestuurderskant. Binnenin zit een bank die je natuurlijk in een bed kunt veranderen, in de vensterbank staat een plant en er hangt – geheel in hippie-stijl – een T-shirt aan de met daarop de tekst ‘Make Lego, Not War’. Achter de achteras vind je natuurlijk de luchtgekoelde viercilinder. Prijs: 99,99 euro.

Lego Technic Dom’s Dodge Charger R/T

Fans van The Fast and Furious opgelet: Dom’s Dodge Charger is nieuw in het aanbod van Lego. En ook dit model zit boordevol fraaie details, als bewegende zuigers in de beroemde V8-motor, de gevorkte ophanging, de stuurinrichting en de blower. In de bagageruimte vind je zelfs nitroflessen! Prijs: 99,99 euro.

Lego Creator Fiat 500

Minder extreem, maar misschien nog wel legendarischer: de Fiat 500. Sinds kort maakt dit icoon ook deel uit van Lego’s Creator-serie. Net als alle bovenstaande modellen heeft ook deze kleine Italiaan bijzondere details. Te beginnen met het stoffen dakje, dat ook geopend kan worden. Dat geldt ook voor de deuren, motorkap en achterklep. Achter laatstgenoemde schuilt de luchtgekoelde tweecilinder, voorin ligt een reservewiel. Een schildersezel met ‘schilderij’ van de 500 voor het Colosseum maakt het plaatje compleet. Prijs: 84,99.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

LegoManners

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.