Autovisie
Autovisie Nieuws 1 jul 2016
Leestijd: 1 minuut

Speciale edities Dodge Viper uitverkocht

De orderboeken voor de laatste edities van de Dodge Viper werden afgelopen vrijdag geopend. Dodge rekende erop dat de modellen populair zouden zijn, maar niet dat ze binnen vijf dagen allemaal een eigenaar gevonden zouden hebben. Er was zoveel interesse dat er zelfs een extra speciale editie in het leven is geroepen, de Snakeskin ACR Edition.

Veertig minuten

Het populairste model was de 1:28 Edition ACR. Met die Dodge Viper viert het merk de rondetijd op Laguna Seca die coureur Randy Pobst vorig jaar neerzette.  De 28 exemplaren waren binnen veertig minuten uitverkocht. Alle exemplaren zijn voorzien van een speciale badge, zwarte lak en rode strepen. Alle opties zijn aanwezig, van het carbonpakket tot de carbonkeramische remmen. Zwart bleek een populaire kleur op de speciale editie, want ook de VoooDoo II Edition ACR was snel uitverkocht. Binnen twee uur waren de 31 exemplaren uitverkocht.

LEES OOK: DODGE VIPER ZWAAIT AF IN STIJL

Extra editie

Dodge bouwt honderd exemplaren van de witte GTS-R Commemorative Edition ACR. Binnen twee dagen waren de auto’s uitverkocht. De 25 stuks van de Snakeskin Edition GTC deden er net zo lang over. De enige auto die minder snel verkocht was de Dealer Edition ACR. De 22 stuks waren in vijf dagen uitverkocht, maar daar moet bij gezegd worden dat ze maar bij twee dealers werden aangeboden. Na het succes heeft Dodge nog een speciale editie bedacht, de Snakeskin ACR Edition. Die auto krijgt een felgroene kleur, speciale strepen, het meest extreme spoilerpakket en carbonkeramische remmen. Er worden er 31 stuks van gemaakt en de orderboeken gaan halverwege juli open.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.