Ramon Mens
Ramon Mens Nieuws 25 aug 2016
Leestijd: 2 minuten

Sneak preview Autovisie nummer 18

Er is weer een nieuwe Autovisie om de laatste zonnige vakantiedagen met autoplezier te kunnen vullen! Hier alvast een kleine sneak preview van wat u in Autovisie nummer 18 kunt verwachten.

Zoals een ritje met de knotsgekke Lamborghini Centenario, de broederlijke strijd van de Fiat 124 en de Mazda MX-5, de charmante boevenstreken van oud-coureur Hans Deen en een dubbeltest tussen twee mogelijk onverwachte concurrenten: de Nissan Qashqai en de Kia Niro Hybrid.

REPORTAGE: LAMBORGHINI CENTENARIO

Lamborghini Centenario

Alle 40 exemplaren van de maniakale Centenario zijn al verkocht voor de lieve som van 1,75 miljoen per stuk, exclusief belastingen natuurlijk. Het lijkt dan ook vrij onmogelijk om te ervaren hoe deze auto rijdt, maar gelukkig was er nog een testexemplaar beschikbaar voor een rondje circuit.

REPORTAGE: FIAT 124 SPIDER VS MAZDA MX-5

Fiat 124 VS Mazda MX-5

Het zijn twee bloedbroeders die misschien dezelfde genen delen, maar qua karakter behoorlijk verschillen. Hoe verhouden de twee zich tot elkaar en is het mogelijk om een winnaar aan te wijzen van dit duel?

DUBBELTEST: KIA NIRO VS NISSAN QASHQAI

Nissan Qashqai vs Kia Niro

De Nissan Qashqai is al jaren de koning van de crossovers, maar hij krijgt concurrentie uit onverwachte hybride hoek. De Kia Niro Hybrid zit in dezelfde prijsklasse en is ook voorzien van de populaire crossover styling. Gaat de koning onttroond worden door een hybride nieuwkomer?

DE RIT: HANS DEEN EN DE ALFA 1600 GTA

Hans Deen

Tegenwoordig kun je nog geen scheet laten of de milieupolitie hijgt in je nek, maar er was een tijd dat de regels er waren om gebroken te kunnen worden. Hans Deen beleefde zijn hoogtijdagen als coureur en instructeur bij Slotemaker in de woelige jaren zeventig. Hij vertelt hoe hij met een mix van charme en wat slimme trucs zijn leven een bijzondere wending gaf.

LEES AUTOVISIE MAGAZINE DIGITAAL

De nieuwste editie van Autovisie Magazine is vanaf morgenvroeg ook te downloaden via de Autovisie magazine app (gratis voor abonnees) of via de Android app (ook gratis voor abonnees)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.