Remco Slump
Remco Slump Nieuws 13 okt 2022
Leestijd: 1 minuut

Met M Performance Parts kun je de BMW M2 heel lelijk maken

Je hoeft het niet te doen, maar het kan. Want de BMW M2 op de foto’s is natuurlijk bij wijze van demonstratie volgehangen met alle M Performance Parts in de catalogus. En dat is geen gezicht …

We schreven het eerder deze week: de nieuwe BMW M2 is misschien wel dé ideale M-sportwagen. Hij is compacter dan een M4 en bijna even krachtig. Ook is hij minder controversieel gestileerd dan de M3 en M4, die met hun bevertanden nog steeds voor verdeeldheid zorgen onder BMW-fans.

BMW M2 met verbrede wielkasten en M-opsmuk

Over smaak valt te twisten, maar wij durven de nieuwe M2 beslist fraai te noemen. Zijn verbrede wielkasten en M-opsmuk staan de standaard 2-Serie Coupé-koets goed. Maar mocht je willen, dan kun je de looks grondig verpesten met M Performance Parts.

BMW M2 met M Performance Parts
(Afbeelding: BMW)

Dat zijn uiterlijke ‘verfraaiingen’ die je niet bij een tuner bestelt, maar bij BMW zelf. Je kunt kiezen voor onder meer een achtervleugel, een spoiler boven de achterruit, speciale dorpelverbreders en allerlei afwijkend bumperwerk.

De nieuwe BMW M2 zou weleens dé ideale M-sportwagen kunnen zijn

Vieruitlaatpijpen in een trapeziumvorm

De vier uitlaatpijpen in een trapeziumvorm komen van de BMW M3 en M4 met M Performance Parts. We hebben ze één keer in het wild op een M3 gezien. Hopelijk was dat de laatste keer …

BMW M2 met M Performance Parts
(Afbeelding: BMW)

M Performance-stickers zijn we vaker tegengekomen. Op een witte 3-Serie zijn de zwarte lijnen best smaakvol, vinden we. De rode M2 op deze foto’s heeft een grote M2-sticker op de motorkap. We zijn benieuwd of die binnenkort ook te bestellen is.

BMW M2 met M Performance Parts
(Afbeelding: BMW)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.