Sjoerd van Bilsen
Sjoerd van Bilsen Nieuws 16 dec 2021
Leestijd: 1 minuut

Mercedes geeft medewerkers een recordbonus

Het behalen van de constructeurstitel in de Formule 1 staat er volledig los van, Mercedes-Benz doet gewoon wereldwijd op bijna alle vlakken goede zaken. En dat resulteert in een recordbonus voor enkele Mercedes-medewerkers.

Het Autovisie Jaarboek 2022 bestel je hier!

De werknemers krijgen tot 6.000 euro winstdeelname voor 2021, zo kondigt de Duitse autobouwer aan. “Het bedrag van de winstdelingsbonus is een blijk van respect voor de prestaties en flexibiliteit van het personeel”, laat Sabine Kohleisen, lid van de raad van bestuur van Daimler AG en Mercedes-Benz AG, weten. De verantwoordelijke persoon voor Human Resources en directeur arbeidsrelaties vervolgt: “De buitengewone ontwikkeling van ons bedrijf is een teamprestatie. Ik wil alle collega’s die met hun grote inzet hebben bijgedragen aan deze prestatie van harte bedanken.” mercedes-benz_concept_eq_a_7

100.000 werknemers

Mercedes-Benz is er vroeg bij om zijn personeel via een financiële bonus te bedanken, want de jaarresultaten zijn nog niet beschikbaar. De winstdeling wordt uitgekeerd samen met de lonen en salarissen voor februari 2022 tot ongeveer 100.000 in aanmerking komende werknemers op tariefschaal in Duitsland.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.