Autovisie
Autovisie Nieuws 23 nov 2018

McDonald’s onthult Volkswagen e-Golf McDrive Edition

In ander Volkswagen Golf-nieuws: dit is de e-Golf McDrive Edition! Hij is bedacht door McDonald’s als ultieme McDrive-auto en wordt dit weekend geveild voor het goede doel tijdens het Ronald McDonald Kinderfonds Gala.

1920_perse-golfmcdriveedition4crop-462788

Wat is er dan zo ultiem aan? Volgens McDonald’s heeft de e-Golf een Ambience Control System (oftewel, sfeerverlichting), een Electric Heating Compartment (een verwarmd dashboardkastje voor de frietjes en burgers), een Cupholder Cooling System (spreekt voor zich) en een tafeltje met uitsparingen voor burgerdoosjes, sausbakjes, etcetera. Hij is uitgevoerd in de McDonald’s kleuren geel en groen (moet dat niet zijn: geel en rood?).

Elektrische aandrijflijn

De Volkswagen e-Golf heeft een 136 pk sterke elektrische aandrijflijn. Hij gaat daarmee in 9,6 seconden van stilstand naar 100 km/h en haalt een top van 150 km/h. Zijn batterij heeft genoeg capaciteit voor een WLTP-actieradius van 230 km. De e-Golf is met het optionele CCS-snellaadsysteem binnen 45 minuten weer voor 80 procent op te laden. Aan een gewoon laadpunt is hij na 5,5 uur vol.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.