Stijn Kuster
Stijn Kuster Nieuws 18 aug 2021
Leestijd: 2 minuten

Massa is Kassa-ster Peter Gillis verkoopt zijn camper voor bijna 4 ton

Peter Gillis is bekend van de reality-serie Massa is Kassa waarin je het leven van de vakantieparkondernemer op de voet kunt volgen. Zo kan je zien hoe de miljonair dure aankopen doet, bijvoorbeeld zijn camper.

De camper heeft nog maar net zijn intrede gedaan tot de familie Gillis, en hij mag de deur alweer uit. Peter zet zijn Morelo 90 M te koop. Voor de villa op wielen vraagt hij 389.000 euro.

Duurder dan de nieuwe camper

Opvallend is dat Peter Gillis meer voor zijn camper vraagt dan dat-ie nieuw heeft gekost. In het programma is te zien dat hij na wat afdingen 325.000 euro voor de camper neerlegt. Wellicht verkoopt de Massa is Kassa-ster zijn scooter en inboedel met de camper mee.

Massa is kassa, peter gillis, camper
(Afbeelding: Morelo)

De rollende woning is bijna 9,2 meter lang, 2,5 meter breed en 3,5 meter hoog. Met een rijklaar gewicht van 5.900 kilogram is een groot rijbewijs verplicht wanneer je achter het stuur van de camper stapt.

Concorde Centurion is extreme camper van 8 euroton

De 90 M beschikt over een oven, afwasmachine, keuken, wasmachine, badkamer, loungebank, groot tweepersoons bed en een heuse garage voor fietsen of scooters. Een deel van de inboedel – als champagneglazen – zat bij aankoop al in de camper.

Naar Peter Gillis kijken in je camper

Wil je Massa is Massa kijken op TV, dan tover je met een druk op de knop een 32 inch televisie te voorschijn. Kijk je liever naar de sterrenhemel, dan kan dit door het grote panoramadak.

Massa is kassa, peter gillis, camper
(Afbeelding: Niesmann + Bischoff)

De camper biedt niet alleen veel comfort als-ie stilstaat, ook tijdens het rijden is het door bijvoorbeeld de luchtvering en grote zetels prima vertoeven.

De Massa is Kassa-camper is gloednieuw

De integraal-camper wordt voortgetrokken door een 3,0-liter viercilinder diesel van Iveco. Deze is goed voor 204 pk. De motor in de camper van Peter Gillis heeft nog maar 5.000 kilometer ervaring. De camper komt immers net uit de showroom rollen.

Massa is kassa, peter gillis, camper
(Afbeelding: Niesmann + Bischoff)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.