Autovisie
Autovisie Nieuws 4 feb 2019
Leestijd: 1 minuut

Is dit de meeste extreme autofolder ooit?

Terwijl Mercedes-Benz stopt met het uitgeven van autofolders, Audi en BMW twijfelen en andere merken brochure en prijslijst combineren, komt Lexus met de meest extreme folder ooit.

Lexus ES300h dfas

Voor de marktintroductie van de ES300h heeft de importeur een brochure laten maken waarin de complete standaarduitrusting staat beschreven. Het resultaat?  Een folder van liefst 236 pagina’s met een dikte van 54 cm en een gewicht van liefst 26 kg. Extreem dus. En dat alles om duidelijk te maken wat de ES300h allemaal te bieden heeft, want in de bijzondere brochure staan alle 101 items die de standaarduitrusting omvat beschreven. Lexus ES300h sf

Nederlandse uitgave

Voor de uitgave heeft de importeur een ES300h Business Line tot in detail in een fotostudio laten vastleggen, zodat de nieuwe sedan na het doorbladeren van de 236 pagina’s compleet behandeld is. De brochure, die geheel handmatig gebonden is, komt uit de koker van importeur. De uitgave is dan ook alleen in de Nederlandse taal gedrukt.

Lexus 300h d

Rugklachten

Voor wie bang is dat hij of zij na een bezoek aan de Lexus-dealer rugklachten overhoudt vanwege de ontvangst van de brochure, wees gerust. De extreme uitgave is gemaakt voor de dealerorganisatie. In totaal zijn er 15 exemplaren vervaardigd. De geïnteresseerden in de Lexus ES300h ontvangen de reguliere brochure. Die telt 56 pagina’s, is handzamer en weegt stukken minder.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.