Autovisie
Autovisie Nieuws 4 feb 2019
Leestijd: 1 minuut

Gelimiteerd genot: BMW M850i xDrive Coupé First Edition

Voor wie de BMW M850i xDrive Coupé nog niet spraakmakend genoeg vindt, is er nu een nog exclusievere uitvoering. De productie van de M850i xDrive Coupé First Edition wordt gelimiteerd op 400 exemplaren wereldwijd, waarmee het de witte raaf van de 8 Serie is. BMW Individual draagt zorg voor de exclusieve afwerking van interieur en carrosserie.

Frozen Barcelona Blau

De M850i xDrive Coupé First Edition heeft dezelfde 530 pk sterke V8 als de reguliere M850i. Je herkent hem dan ook niet aan zijn nog indrukwekkendere sprints, maar met name aan de exterieurkleur ‘Frozen Barcelona Blau’. Deze exclusieve metallic lak is voor het eerst verkrijgbaar op een BMW. De productie van deze exclusieve editie begint in april 2019 en eindigt in juni.

Shadow Line en Carbon

Delen die normaliter verchroomd zijn, worden uitgevoerd in het welbekende Shadow Line met hoogglans zwarte raamlijsten, dito nierengrille en uitlaateinden. Zijn 20-inch grote lichtmetalen M-wielen zijn eveneens gespoten in hoogglans zwart. Optioneel kan de liefhebber zijn exclusieve BMW nog verder op smaak brengen met een M Carbon dak en een M Carbon exterieurpakket.

Nachtblauw interieur

Het blauwe thema blijft niet beperkt tot de buitenzijde, ook binnenin wordt de exclusieve uitstraling voortgezet. Zo kun je kiezen voor een ‘Merino’ interieuruitrusting van BMW Individual, met nachtblauwe BMW Individual Alcantara hemelbekleding en stoelbekleding in Elfenbeinweiss. Om de exclusiviteit nog verder te benadrukken dragen de in pianolak uitgevoerde sierstrips de inscriptie ‘First Edition 1/400’. De startknop, volumeknop ,iDrive-controller en transmissiehendel zijn uitgevoerd in ‘Crafted Clarity’ glas en maken de luxueuze uitstraling compleet.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.