Sjoerd van Bilsen
Sjoerd van Bilsen Nieuws 16 feb 2018

Herkende jij direct de Alfa Giulia Q?

Normaliter zie je een auto van voren, achteren of opzij. Maar herken je het model ook als je hem van bovenaf ziet? In de Autovisie Magazine 3 plaatsten we onderstaande foto. Had jij hem direct herkend?

alfa giulia q EDIADJI_0035.JPG

De auto op de foto in AV3 is de Alfa Romeo Giulia Q. Weet je dat het management van BMW M GmbH verbaasd was over de prestatie van Alfa Romeo? Het bedrijf ziet de Giulia Q als het beste alternatief voor de BMW M3, al zeggen de Duitsers uiteraard dat dat dan wel de nummer 2 in de klasse van de sportsedans is. Kenmerkend voor de sportsedans zijn de luchtroosters in de motorkap en de achterspoiler op de achterklep.

Elke twee weken

We dagen je graag uit. In elk nummer van Autovisie Magazine staat een foto die een automodel bovenaf laat zien. Misschien zie je in één oogslag welke auto het is, herken je de kleurstelling van de auto uit onze duurtestgarage of wordt het een heel gezoek om de contouren thuis te kunnen brengen. In elk nummer staat een nieuwe foto en onthullen we welke auto in het nummer ervoor stond.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.