Autovisie
Autovisie Nieuws 1 jun 2016

Exclusief: Spot jij de Bugatti Chiron in Leusden?

EXCLUSIEF – Dé hypercar der hypercars is voor de allereerste keer op Nederlandse bodem. Wereldwijd zijn er al 200 orders genoteerd voor de 2,4 miljoen euro ex. belastingen kostende Bugatti Chiron. Jij kunt aanstaande vrijdag 3 juni oog in oog staan met dit 1500 pk sterke meesterwerk op wielen! De mooiste foto van de Bugatti Chiron maakt bovendien kans op een Autovisie fotografieworkshop, verzorgd door twee Autovisie magazine-fotografen.

Spot jij de Bugatti Chiron bij het Koopmanshuis in Leusden?

Spot jij de Chiron live?

De Chiron is op dit moment bezig met een tour langs alle 33 Bugatti-dealers wereldwijd, om potentiële kopers kennis te laten maken met de Veyron-opvolger. Deze kopers beschikken niet alleen over een flinke bankrekening, maar ook over een een bovengemiddelde ruime garage. Want de gemiddele Bugatti Chiron-eigenaar bezit maar liefst 42 auto’s!

Deze week is Nederland aan de beurt, waar ook al enkele gefortuneerden hun handtekening onder een koopcontract hebben gezet. Geen miljoenen op de bank staan? Geen probleem, jij kunt ‘m live bekijken tijdens een speciaal event georganiseerd door de enige en officiële Bugatti-dealer in ons land, PON Luxury Cars in Leusden. Vrijdag 3 juni kunnen liefhebbers en autospotters bij het Koopmanshuis in Leusden van 15.30 uur tot 17.30 uur de Bugatti Chiron van dichtbij bekijken en ‘m van alle mogelijke hoeken fotograferen. Voor die tijd is de Bugatti-showroom deze week niet openbaar toegankelijk.

Deel je mooiste Chiron-foto en win!

Voor diegene met de mooiste autospot heeft Autovisie een bijzondere prijs in petto. Deel je gaafste foto van Chiron in het Koopmanshuis met Autovisie op Facebook en maak kans op een fotografieworkshop door twee van onze vaste Autovisie-fotografen Sytse Dijkstra en Martijn Bravenboer! Deel je foto vanaf vrijdag onder dit Autovisie Facebook-bericht.

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.