Remco Slump
Remco Slump Nieuws 2 nov 2022
Leestijd: 1 minuut

Energiecompensatie ontvangen? Koop dan deze Porsche-uitlaatspeaker

In november en december krijgt iedereen 380 euro energiecompensatie van de overheid. Als je daar nou nog 8610 euro bijlegt, kun je deze geweldige Porsche-speaker kopen. Hij is van een echte 911 GT3-uitlaat gemaakt.

Grapje, natuurlijk. Als je de energiecompensatie niet nodig hebt, kun je het bedrag beter aan een goed doel geven. Maar als Porsche-liefhebbers worden we toch hebberig van deze uitlaatspeakers. Dus gaan we Sinterklaas dit jaar extra lief aankijken.

Porsche Design maakt 500 stuks

Waarom je in vredesnaam 8990 euro zou uitgeven aan een setje speakers? Omdat je iets wil hebben wat de rest van je rijke vrienden niet heeft. Porsche maakt 500 exemplaren van de 911 Soundbar 2.0 Pro, dus de kans dat iemand die je kent hem ook koopt is klein.

Porsche 911 GT3 en Toyota GR Yaris: de ideale garage? – Video

Echte uitlaat van een 911 GT3

Wat is het precies? Nou, een soundbar met een uitlaatsysteem van een echte Porsche 992 GT3 ervoor. En dat betekent dat het niet een klein speakertje is dat je even in de hoek zet. Het beest is maar liefst 1,5 meter breed en een halve meter diep en hoog.

Problemen met de Arbo-wet?

Dat betekent bovendien dat je hem in één keer goed moet neerzetten (of ophangen), want de 911 Soundbar 2.0 Pro weegt maar liefst 65 kilo!

Porsche Design
(Afbeelding: Porsche Design)

Volgens de Arbo-wet mogen goederen van 50 kilogram of meer niet door één of zelfs meerdere personen worden verplaatst. Dat je het even weet.

Ondersteunt Dolby Atmos en DTS-HD

Hoe dan ook, voor een prijs van 8990 euro mag je een goed audiosysteem verwachten. De Porsche-speaker heeft een vermogen van 300 watt en ondersteunt onder meer Dolby Atmos, DTS-HD en Apple AirPlay 2.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.