Sjoerd van Bilsen
Sjoerd van Bilsen Nieuws 28 mei 2016
Leestijd: 1 minuut

De autofolder: Dauer 962 Le Mans

 

Elke keer als ik de folder van de Dauer 962 Le Mans in mijn handen heb, denk ik maar aan één verhaal. Dat ik er bij de presentatie op de IAA in mocht zitten. Echter, daar was niet iedereen het mee eens.

Autofolder Sjoerd van Bilsen Dauer 962 Le Mans

Het moet de eerste of tweede IAA in de jaren negentig zijn geweest. Ik was er -zoals gebruikelijk- met mijn moeder. Ik liep over alle stands en zij hobbelde met een karretje achter mij aan om alle folders en brochures in ontvangst te nemen. Zoals altijd liep ik op de IAA in een zwarte pantalon, droeg een witte bloes met zwart-witte das en een donkerrood colbert. Als late tiener wilde ik altijd netjes voor de dag komen en onderscheidend zijn ten opzichte van de rest. Zeker omdat ik op de stands altijd vragen wilde stellen over de producten en daarvoor wel serieus genomen wilde worden.

Autofolder Sjoerd van Bilsen Dauer 962 Le Mans IMG_1827Standdame

Zo kwam ik bij de stand van Dauer. Ik herinner me vaag dat de stand door een balustrade was afgesloten voor het vrije publiek. Ik stond van een afstandje de opvallende supersportwagen te aanschouwen, toen ik de standdame mijn kant op zag kijk. Ik wenkte, of ze even wilde komen. Dat deed ze en voordat ze het wist stelde ik allemaal vragen die zij niet kon beantwoorden. Ik mocht de stand op. Ondertussen zorgde zij voor de antwoorden op al mijn vragen.

Autofolder Sjoerd van Bilsen Dauer 962 Le MansBoos

Ik zit goed en wel of een manlijke medewerker van Dauer stormt zijn kantoortje uit en gebaart mij direct uit de 962 Le Mans te komen. Dat instappen was al heel lastig, uitstappen al helemaal. Ik heb het overleefd, zowel het uit de auto komen als de reactie van de vertegenwoordiger. Voldaan verlaat ik de stand. Mijn moeder neemt de brochure aan en we lopen naar de naastgelegen stand.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.