Dennis Wilman
Dennis Wilman Nieuws 3 mei 2019
Leestijd: 1 minuut

Cristiano Ronaldo is niet koper van Bugatti La Voiture Noire

Eerder deze week kwamen er geruchten naar buiten dat niet Ferdinand Piech de unieke en belachelijke dure Bugatti La Voiture Noire kocht, maar dat voetballer Cristiano Ronaldo de koper zou zijn. Dit blijkt nu toch niet waar.

Even elf miljoen aftikken voor een auto die Bugatti speciaal voor je maakt. Het is niet voor iedereen weggelegd. Bij de lancering van de auto was iedereen ervan overtuigd dat de koper niemand minder dan oud Volkswagen-baas Ferdinand Piech was. Helaas wist niemand dit toen zeker. Eerder deze week bleek ook dat Piech het niet zou zijn, want alle vingers wezen ineens naar voetballer Cristiano Ronaldo. Op zich een logische koper, want hij is overduidelijk autofan en de prijs van de La Voiture Noire is voor de Portugees wisselgeld. Alleen blijkt er niets van waar.

Nadat Ronaldo het gerucht lekker liet inwerken en hij waarschijnlijk genoot van alle media-aandacht, liet hij zijn woordvoerder toch vertellen dat hij echt niet de koper van de Bugatti was. Dit meldt website TMZ die de woordvoerder sprak.

Bevestiging

Vanuit Bugatti komt helaas geen bevestiging van dit verhaal. Op Instagram laat Tim Bravo, hoofd PR, weten dat hij geen uitspraken mag doen over de koper van de unieke bolide. Ook gaat hij geen commentaar geven op geruchten en uitspraken van bekende personen.

Over de verkoop van de auto gaan ook allerlei geruchten. Naar verluid zou Bugatti een veiling achter gesloten deuren gehouden hebben. Daaraan zou Ronaldo ook meegedaan hebben, maar deze zou uiteindelijk zijn overboden door Piech. Hoe het ook mag zijn, we hebben nog steeds geen idee wie de La Voiture Noire over meer dan twee jaar in ontvangst mag nemen. Al weten we vrijwel zeker dat het niet Cristiano Ronaldo is.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.