Autovisie
Autovisie Nieuws 16 sep 2016
Leestijd: 1 minuut

Audi Q3 krijgt update… alweer

De Audi Q3 heeft het blijkbaar nodig, want de uiterlijk ietwat gemankeerde SUV krijgt alweer zijn derde update sinds zijn introductie in 2011. Het onderscheid tussen de Design- en Sport-uitvoeringen moest groter worden, aldus Audi. 

audi 1

Bumpers

Wat is er dan anders? Mwoah, niet bijster veel. De Q3 Sport heeft nu een anders gestileerde voorpartij, met standaard een S Line-bumper. Het optionele S Line-exterieurpakket is ook door Audi aangepakt. Wie dat pakket aanvinkt op zijn bestelformulier krijgt een front met hoogglans zwarte accenten, een in de carrosseriekleur gespoten ‘scheidslijn’ onder de grille en ‘luchtinlaten’ met een diamantpatroon erin.

LEES OOK: AUTOVISIE KENNISQUIZ – HOU JIJ ALLE AUDI’S NOG UIT ELKAAR?

Design

De Audi Q3 Design is dan weer te herkennen aan matzilveren ‘bodemplaatbeschermers’ voor en achter en contrasterende elementen in steengrijs op de bumpers en wielkasten. Nieuw is overigens de metallic carrosseriekleur Camouflage groen, die Tundra bruin vervangt, en de sportief ogende S-Line Competition-uitvoering. De prijzen van de Q3 Sport en Design blijven hetzelfde. Beide zijn ze er vanaf 37.590 euro.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.