Dennis Wilman
Dennis Wilman Nieuws 15 aug 2019

Aston Martin gaat gallerieën en kamers voor auto’s maken

Net een supercar gekocht en hij staat een beetje krapjes in de garage? Aston Martin heeft de oplossing: de autobouwer ontwerpt graag een luxe ‘gallery’ of ‘lair’ waar de auto prachtig in uitkomt. 

Aston Martin Automotive Galleries and Lairs

Als je net een nieuwe luxe auto hebt gekocht, dan snappen we dat je ervan wilt genieten. Niet alleen door ermee te rijden, maar ook door ernaar te kijken. Elke minuut van de dag. Maar door het voorraam van het huis naar de oprit naar je splinternieuwe Aston Martin DBS Superleggera Volante kijken is natuurlijk net niets. Die auto verdient beter. Tenminste dat denken ze bij Aston Martin.

James Bond

Het Britse automerk heeft vandaag op Pebble Beach een nieuwe dienst bekend gemaakt. De autobouwer gaat vanaf nu namelijk ook unieke garages ontwerpen. En dan hebben we het niet over een lullig bouwsel naast een rijtjeshuis, nee dan hebben we het over dingen waar James Bond of een van zijn tegenstanders trots op zou zijn.

De autofabrikant noemt de nieuwe tak Automotive Galleries and Lairs en geeft de extreem rijken van deze planeet de kans om de ontwerpskills van de heren uit Gaydon voor iets anders in te zetten dan het tekenen van enkele van mooiste auto’s ter wereld. Een voorbeeld hiervan is het recentelijke ontwerp van House of Aston Martin Aoyama in Tokio en meerdere dealers van het merk.

Kunstwerken

Beeld je eens een ultieme plek om je automotive kunstwerken ten toon te stellen in. Dit is nu mogelijk met ons nieuwe aanbod. Voor de autoliefhebber is de garage even belangrijker als de rest van het huis en een op maat gemaakte, door Aston Martin ontworpen autogallerie die focust op het tonen van de auto of onderdeel is van een grotere entertainmentruimte met simulators en dergelijke, brengt het bezitten van een Aston Martin naar een nieuw niveau,” aldus Marek Reichman, Cheaf Creative Officer van Aston Martin.

We weten nu niet of we Aston Martin serieus moeten nemen met deze nieuwe tak van sport. We geloven namelijk niet dat er iemand bestaat die zijn Valhalla onderdeel van een aquarium maakt…

Aston Martin Automotive Galleries and Lairs