Autovisie
Autovisie Klassiekers 5 mrt 2022
Leestijd: 1 minuut

Heerlijke klassiekers voor een zonnig weekend

Er staat een lekker zonnig weekend op ‘t programma, een paar ideale dagen om in een open auto te vertoeven. We inspireren je met vier heerlijke klassiekers uit Uw Garage.

Biota Mk1 (1971)

Stroom en benzine, dan loopt hij! Zo vertelde de verkoper. Het duurde zes jaar voordat de Biota van Jos en Peter Niessen voor het eerst werd gestart… Maar het resultaat is fenomenaal. Geniet in onderstaande video van de Biota Mk1, een echte kitkart.

Audi TT Quattro 3.2 (2005)

Een Audi TT Roadster is door z’n unieke design een fraaie auto voor een zonnig weekend. Helemaal met die heerlijke 3,2-liter V6 die de Duitsers in de tweezitter lepelden. Kijk mee met Franc Smulders en zijn fenomenale Audi TT Quattro 3.2 uit 2005!

Panhard Dyna X Barquette (1950)

Een Panhard Dyna X is al een zeldzame verschijning, maar de kans dat je een tweede Barquette vindt, is uitgesloten. Het exemplaar van Wim Boers is de enige ter wereld met een Nederlandse carrosserie. Wát een auto!

Jaguar E-Type Series II 4.2 (1971)

Vraag je aan mensen wat de mooiste roadster ooit gemaakt is, is de kans groot dat de Jaguar E-Type voorbij komt. Het is een icoon uit de autogeschiedenis. Rob Heemskerk restaureerde een E-Type Series II, en dit is het resultaat.

Aanmelden Uw Garage

Heb je zelf een bijzondere auto, met een bijzonder verhaal? Of ken je iemand die wel in deze rubriek past? Geef je dan op voor Uw Garage door een mail te sturen naar [email protected]. Wie weet zien we je binnenkort!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.